Copy
Bekijk deze mail in je browser
Bekijk deze mail in je browser

Wadzeilers 2019.

Allereerst een goed en gezond 2019 

Het jaar is nat en somber begonnen maar dat verandert nog wel.

Vorig jaar hadden we in het begin veel sneeuw (prachtige plaatjes!) en een hete zomer! Ja, het weer in Nederland is verrassend!

Zo ook onze zeiltochten van 2019 maar… de data staan vast en blijven onveranderd.

e eerste tocht is als elk jaar de Paastocht. Pasen valt dit jaar laat: een kans op wat warmer weer hoewel we daar helaas geen garantie op kunnen geven.

Inschepen op 19 april en op 22 april meren we weer aan in Harlingen.

Koks op Zee begint op 30 mei en eindigt op zondag 2 juni.

We varen deze tocht weer met de tweemaster Wilhelmina. Zoals altijd zal onze eigen chef-kok weer heerlijke hapjes klaarmaken en een menu bedenken om van te genieten.

De Nazomertocht is op veler verzoek weer van vrijdag tot vrijdag. Het is altijd fijn als je na een volle week op het Wad nog een weekend hebt voor je weer moet werken. De tocht is van 30 augustus t/m 6 september.

De laatste reis is de Brandarisrace in het weekend van 18 tot 20 oktober.

Vrijdagavond inschepen, op zaterdag de wedstrijd naar Terschelling en zondag weer terug naar Harlingen. Het is elk jaar weer een prachtig gezicht om alle oude zeilschepen tegelijk naar Terschelling te zien varen.

We zijn benieuwd wat dit jaar zal brengen. Misschien net als vorig jaar met de Koks tijd om te fietsen op Vlieland of in de zomer onverwacht in Zoutkamp belanden, de dag daarop droogvallen en de nacht doorbrengen op het Wad. Je weet het nooit, er zijn altijd verrassingen!

Al onze zeiltochten zijn op de mooie tjalk Spes Mea. De enige uitzondering hierop is Koks op Zee. Deze varen we met de Wilhelmina. De Brandaris race samen met de Larus. 

Inschrijven kan vanaf nu via het formulier op onze website www.wadzeilers.nl. Ook nu geldt vol=vol dus wacht niet te lang met boeken.

We hopen velen van jullie (terug) te zien.

Team Wadzeilers

Klaas , Gerard, Myra en Marieke 
Aankomst op Terschelling 
Inschrijven kan via de site

Voor al onze tochten geldt vol=vol. Vooral voor groepen/ groepjes heeft dat weleens teleurstellingen opgeleverd dus wacht niet te lang met boeken.

Hopelijk tot ziens aan boord.

Klaas, Marieke, Myra en Gerard.
Copyright © *Wadzeilers

Ons mailadres is :
info@wadzeilers.nl

Verdere info bij Gerard Koopmans 06 50213298

Deze mail is verzonden aan <<E-mail adres>> omdat je bij ons staat aangemeld

Klik hier om je af te melden van de mailinglist https://wadzeilers.us17.list-manage.com/unsubscribe?u=8b522f147b73aebb0e72137a9&id=ab17a9661f&e=[UNIQID]&c=a2f28f98e5


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
zeilen op de waddenzee · kerkstraat 3 · VOORST GEM VOORST, geld 7383cb · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp