Copy
Nieuwsbrief #3 2019!
Opnieuw mag Rep en Roer terugkijken op een roerig jaar in zeer positieve zin. Diverse bestaande en nieuwe klanten melden zich met vraagstukken op het gebied van crisis- en reputatiemanagement en organisatiecultuur.In diverse sectoren was weer een hoop aan de hand. Governance-issues, vervelende inspectierapporten, dreigende faillissementen, ruziende bestuurders en ook gewoon incidenten uit het leven veroorzaakten diverse crises waarbij Rep en Roer aan de slag ging.

Gelukkig is het allemaal doorgaans goed afgelopen mede dankzij de inzet van Rep en Roer. Rep en Roer is vooral trots op de nieuwe positionering en identiteit van Curio. De hele organisatie ging op de schop, 24 identiteiten werden teruggebracht naar 1 duidelijke identiteit, de cultuur werd aangepakt, positionering helder gemaakt, de binnenkant en de buitenkant gerestyled.

Maar ook nieuwe klanten uit het bedrijfsleven hadden de hulp nodig van Rep en Roer: Media-training, reputatie-advies en reputatie-onderzoek.
Vernieuwde website: www.thebrandme.nl
De website van The Brand Me is helemaal vernieuwd met relevante content voor iedereen die meer wil weten over personal branding of een workshop of persoonlijk programma wil volgen: http://www.thebrandme.nl

The Brand Me heeft in 2019 meer dan 265! personen op weg geholpen om hun personal brand te verstevigen en zichzelf beter in de markt te zetten. Het E-book 'The Brand-Me' is wederom veelvuldig aangevraagd in 2019.

Klanten van The Brand-Me kunnen zich na de workshops beter positioneren en profileren en hun dromen waar gaan maken. Ze worden weer gezien. Ze worden weer gevraagd. Ze kunnen hun meerwaarde duidelijker aantonen. Ze bereiken doelen en posities waar ze alleen maar van konden dromen!

Ook teams hebben zich laten coachen door The Brand-Me en zijn zichtbaarder dan ooit!

Heb je wel het E-book aangevraagd maar nog geen intake of workshop gedaan? Meld je dan snel aan via onderstaande button.
Meld je aan voor intake
Nieuw kantoor op de Noordsingel in Rotterdam
Per 1 oktober is Rep en Roer gehuisvest op de Noordsingel 117 in Rotterdam in het prachtige gebouw van de voormalige rechtbank van Rotterdam. Een geweldige inspiratievolle werkplek waar volop ruimte is om trainingen en workshops te geven.
Samenwerking en nieuwe diensten
Nieuwe diensten en samenwerking:
  • Rep en Roer gaat in 2020 nauw samenwerken met Rob Freijssen Media Management voor het geven van mediatrainingen en trainingen video maken met de smartphone.  http://www.freijssen.nl
  • Verder gaat Rep en Roer samenwerken met OBI4wan in het kader van media monitoring en webcare. http://www.obi4wan.com
 
Meer informatie over de nieuwe diensten van Rep en Roer?
Vergeet niet de e-books aan te vragen over crisismanagement en personal branding!

BLIJF ONS VOLGEN VIA ONZE SITE EN OP SOCIAL MEDIA

Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Website
Bekijk deze nieuwsbrief online

Ons adres:
Rep en Roer
Noordsingel 117
Rotterdam, Zh 3035EM
Netherlands

Add us to your address book


voorkeuren aanpassen | afmelden

Email Marketing Powered by Mailchimp