Copy
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta mert már ügyfelünk, feliratkozott a hírlevél listánkra vagy korábban kapcsolattartás céljából megadta elérhetőségét. További részleteket és beavatkozási lehetőséget a levél végén talál.

IPARI AUTOMATIZÁLÁS

 Elemek  Részegységek  Kulcsrakész Megoldások

.... MEGOLDÁS EGY KÉZBŐL 

Tartalom:

> 25 évesek lettünk

> Új berendezésekkel bővítettük megmunkálási kapacitásunkat

Tisztelt Partnerünk!


Fontosnak tartjuk, az Önnel való kapcsolattartást hírlevél médiánkon keresztül is
 
Követve az általunk képviselt gyártók weboldalait saját honlapunkon is rendszeresen frissítjük az információkat. www.entra-sys.hu
Igyekszünk Önt is tájékoztatni a legújabb fejlesztésekről. Kibővítve a korábbi lehetőségeket megosztjuk a részletes pdf katalógusokat illetve rövid technikai-, termékbemutató-, referencia-, és esettanulmány videókat teszünk közzé. 
Valamint hírlevelünkkel szeretnénk Önt is informálni a közelmúlt jelentősebb eseményeiről is.

Megtisztel bennünket, ha továbbra is ˝velünk marad˝, követ bennünket és elfogadja tájékoztató hírlevelünket. 
 
Jelen hírlevelünkben a címként megjelölt témákat dolgozzuk fel: 
Idén októberben 25 évesek lettünk
25 év
25x12 = 300 hónap
25 x 12 x 4 =   1.200 hét
25x12x4x5 = 6.000 munkanap

25x12x4x5x8 = 48.000 munkaóra/fő,
kb. 1 millió ENTRA-SYS munkaóra!

K ö s z ö n j ü k !

Egymásnak – az elkötelezettséget, kitartást;

Dolgozóinknak – a munkájukba fektetett energiát, lojalitásukat;

Partnereinknek – a bizalmat, a kihívást jelentő, fejlődésünket szolgáló projekteket.

KOLTAI Attila,     TÓTH Gábor

1994 októberében alapítottuk meg az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft.-t már akkor azzal a szándékkal, hogy ipari üzemek és termelő vállalkozások műszaki problémáira nyújtsunk megoldást. Szakterületünk a pneumatika, hidraulika, vákuumtechnika és célgépépítés. Mára importőr kereskedőként, célgép tervezőként és saját gyártókapacitással rendelkező vállalkozásként valódi rendszer-integrátorrá váltunk. 
2017-ben a cég infrastrukturális hátterét fejlesztettük már az új, saját telephelyünkön.
2018-19 ben gépparkunkat bővítettük.  
Köszönhetően az ügyfeleinknél korábban sikeresen megvalósított automatizálási, célgépépítési projekteken alapuló bizalomnak az utóbbi időben lehetőségünk nyílt komplex robotcella építési projektekben is kipróbálni magunkat.
Idén széles mérettartományban telepítettünk robotokat; feladatfüggően előfordultak SCARA robotok, 2kg-ostól - a 800kg-os, 6 tengelyes robotig, ezek a Mitsubishi, Fanuc és az ABB gyártmányai. Így tapasztalatot szerezhettünk nem csak a robotok telepítésében, beüzemelésében és programozásában, hanem a teljes cella funkcionális és biztonságtechnikai tervezésében valamint a robotok karvégi megfogóinak fejlesztésében (E.O.A.T), gyártásában. 
Következő hírlevelünkben egy ilyen projektet, mint referenciát fogunk részletesebben bemutatni.

˝A jövőben is a szakmaiságunk fejlesztésével kívánunk megfelelni az ipar elvárásainak˝

Tudjuk, hogy a mai gyorsan változó gazdasági környezetben mi sem dőlhetünk hátra. A változó kihívásoknak megfelelően nekünk vezetőknek és kollégáinknak egyaránt folyamatosan fejlődnünk, tanulnunk, alkalmazkodnunk kell. Ezzel összhangban az általunk képviselt prémium gyártók is elkötelezettek a folyamatos fejlesztés mellett, így időről időre verseny előnyt hordozó termék újdonságokat tudunk bemutatni, bevezetni. 

Ezúton is köszönjük Partnereink bizalmát, a  tőlük kapott, kihívást jelentő, fejlődésünket szolgáló projekteket!

Új berendezésekkel bővítettük megmunkálási kapacitásunkat

DL S 515/5000 S

Legutóbbi gép beruházásunk

Közös, új otthont adva az idén 25 éves kereskedelmi, célgép tervező, és -gyártó tevékenységeink saját telephelyünk 2017-es megvalósítása után idén gépparkunkat bővítettük.
Akkor megalapoztuk a későbbi fejlesztések lehetőségét. Most az alábbi eszközöket szereztük be saját műhelyünk kapacitásának bővítésére:

  • 1 db HB 320 BS félautomata fűrész,
  • 1 db Portamill 308 hagyományos portálmarógép
  • 1 db DL S 515/5000 S nehéz eszterga.

Az eszterga 1300 / 800mm elforduló átmérővel és 5000mm csúcstávval rendelkezik.
A marógép 3000mm x 1100mm x 800mm megmunkálási tartománnyal bír.

Bízunk abban, hogy ezek az eszközök is hozzájárulnak képességeink és kapacitásunk jelentős növeléséhez, árbevételünk és eredménymutatóink növekedéséhez, összességében versenyképességünk fejlődéséhez. 

Szívesen vesszük ebben a mérettartományban megmunkálási és alkatrészgyártási megkeresését. 

Megmunkálási, gyártási ajánlat kérése => email
Célgépek, gyártócellák komplett tervezése és kivitelezése
(nagyításért kattintson a képre!)
Vállaljuk egyedi vevői igények alapján komplett szerelő- és gyártósorok tervezését, kivitelezését és igény szerinti pneumatikus- és villamos automatizálását, telepítését és beüzemelését.
Ha van automatizálási elképzelése, keressen bennünket, kérje ajánlatunkat!
Automatizálási ajánlat kérése => email

Bízunk benne, hogy a hírlevelünkben található információ hasznos az Ön számára. Bármely kérdését, észrevételét szívesen fogadjuk!

Üdvözlettel,                                      
 

az ENTRA-SYS Kft.
csapata

 
Hírlevél archívum
Megtekitnés böngészőben
Irány az adatkezelési tájékoztatónkhoz
Az ENTRA-SYS Kft. eddig is a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezelte és őrizte az Ön személyes adatait. A hatályos adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Továbbra is kérek önöktől információt, hírlevelet
Ellenőrzöm, módosítom személyes adataimat
Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, a leiratkozáshoz szükséges linket a lap alján találja. Egyéb észrevételét az entra-sys@entra-sys.hu címre küldje.
> ISO 9001:2015 - HU003897 - 2020.05.18
> adószám: 11094315-2-06
> cégjegyzékszám: 06-09003238

hidraulika - pneumatika - vákuumtechnika - kompresszorok -  aluprofil és gépépítő elemek - szállítópályák - automatizálás - célgéptervezés és gyártás
> H-6728, Szeged, Fonógyári út 2.
> tel.: +36 62 468-478
> fax: +36 62 421-403
> www.entra-sys.hu 
Ezt a hírlevelet azért kapta mert már ügyfelünk, feliratkozott a hírlevél listánkra vagy korábban kapcsolattartás céljából megadta elérhetőségét.
Kérjük erre az e-mailre ne küldjön választ!

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozata szerint, nevezett 40089 számon nyilvántartásba vette az ENTRA-SYS Kft.-t mint adatkezelőt.

Továbbra is tiszteletben tartjuk az 1997. évi LVIII. törvény 15. § (1), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvényt.
Ha hírlevelünkkel zavartuk, elnézését kérjük!
Bizonyára Ön is hallott az EU új adatvédelmi törvényéről a GDPR-ről, melynek értelmében a személyes adatok kezelését kizárólag, kifejezett hozzájárulás alapján végezhetjük.
Az ENTRA-SYS Kft. termékújdonságairól, technikai újításokról és a fontosabb eseményeiről a jövőben is szeretnénk Önt tájékoztatni.

Abban az esetben, ha Ön továbbra is szeretne hírlevelet kapni tőlünk és feliratkozását megtartja, hozzájárul adatainak kezeléséhez. Személyes adatait vállalkozásunk, mint adatkezelő fogja kezelni.
Személyes adatait vállalkozásunk kizárólag a hírlevél küldéshez, és személyes kapcsolattartáshoz használja.

Kérjük adatainak megtekintéséhez és módosításhoz kattintson
ide. 
Adatainak módosítását, és törlését bármikor kérheti. A törlésre mutató hiperlinket pedig minden hírlevelünk alján megtalálhatja. Ez mellett írásban is megküldheti a módosításra, törlésre vonatkozó kérését az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címre küldött üzenetben.
Amennyiben nem szeretne a jövőben tőlünk tájékoztató e-mail-t vagy hírlevelet kapni kérjük jelezze!This email was sent to <<Email Address / e-mail cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ENTRA-SYS Kft. · Fonógyári út 2. · Szeged, Csongrád H-6728 · Hungary