Copy
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta mert már ügyfelünk, feliratkozott a hírlevél listánkra vagy korábban kapcsolattartás céljából megadta elérhetőségét. További részleteket és beavatkozási lehetőséget a levél végén talál.

Tartalom:

> Új élelmiszeripari csatlakozó sorozat:  F-E PLUS és F-NSF PLUS


> Szelep sorozat alacsony hőmérsékletre 70-es széria LT
   (Low Temperature)

Tisztelt Partnerünk!

Fontosnak tartjuk az Önnel való kapcsolattartást hírlevél médiánkon keresztül is.
Igyekszünk Önt is tájékoztatni közelmúlt jelentősebb eseményeiről, a legújabb fejlesztésekről, megosztjuk a részletes pdf katalógusokat illetve rövid technikai-, termékbemutató-, referencia-, és esettanulmány videókat teszünk közzé. Megtisztel bennünket, ha továbbra is ˝velünk marad˝, követ bennünket és elfogadja tájékoztató hírlevelünket. 
> Választékbővítés:
  - F-E PLUS & F-NSF PLUS sorozatú gyorscsatlakozók:
Az élelmiszeriparban használatos bedugaszolható csatlakozó család kibővül két új sorozat bevezetésével: F-E PLUS és F-NSF PLUS sorozat.

A továbbiakban is gyártott  F változaton kívül az új F Plus sorozat rögzítőgyűrűjének köszönhetően az élelmiszer- és italiparban is használható az új változat, mely megtartja a cső megfelelő tömítésével kapcsolatos ismert előnyöket anélkül, hogy elvágná vagy deformálná azt.

Az F-E Plus változatban a sárgaréz alkatrészeket speciális eljárással kezelik, amely eltávolítja az ólmot a termék felületi rétegéből, a tömítések pedig egy speciális, FDA által jóváhagyott Viton® vegyületből készülnek. A technopolimer anyagok magas hőmérsékleten, vízzel érintkezve is használhatók és kiválóan ellenállnak a savaknak.
Az F-E Plus sorozat szerelvényei megfelelnek az 1935/04 EU és a 2023/06 EU európai rendeleteknek.

Az F-NSF Plus változat alacsony ólomtartalmú sárgarézből készül felületi ólommentesítő eljárással. Ez a különleges változat kettős belső O-gyűrűs tömítéssel rendelkezik a biztonságos tömítés fokozása érdekében, különösen alkalmas víz vagy más folyadékok használatára. Az ebbe a sorozatba tartozó szerelvények NSF 169 tanúsítvánnyal rendelkeznek és NSF 372 szabványnak megfelelőek; megfelelnek a 174 DM-nek (érvényes Olaszországban), valamint az 1935/04 EU és 2023/06 EU európai rendeleteknek.


A speciális anyagok megválasztása lehetővé teszi az F Plus sorozatú szerelvények alkalmazását magas hőmérsékletű (150 ° C-ig) környezetben is.

A katalógusban elérhető szabványos választékon kívül számos más konfiguráció is létrehozható külön kérésre.
Irány a termék weboldala
Irány a termék katalógusa
Irány a termék technikai adatlapja
> Választékbővítés:
    - 70-es sorozatú szelep alacsony hőmérsékletre
Valves Series 70 for Low Temperature (LT)

A 70-es szelepcsalád most alacsony hőmérsékletű (LT) új verzióval bővül, amely akár -40 ° C-ig terjedő környezetben is használható.

Az új sorozatba tartozó szelepek, a sztenderd sorozat leggyakrabban használt típusai és méretei és néhány fontos műszaki jellemző különbözteti meg őket.


Először is, a fő technopolimer alkatrészeket fémelemekre cserélték, ez különösen nagy szilárdságot biztosít a terméknek, mely a nehéz körülmények között is használhatóvá teszi.
Másodszor, az összes tömítés olyan anyagösszetéllel készül, amelyeket kifejezetten alacsony hőmérsékleten történő működésre terveztek.
Végül az alkalmazott kenőanyag extrém helyzetekben is megörzi a kenőképességét is.

Az összes 70 LT sorozatú szelep könnyen felismerhető a szeleptesten elhelyezett lézeres hópehely logóról.

Fontos megjegyezni azonban, hogy a megfelelő működés garantálása érdekében elengedhetetlen, hogy a sűrítettlevegő minősége olyan legyen, hogy elkerüljék a jég keletkezését a termék belsejében.
Irány a termék weboldala

> Készen állunk a kihívásokra


Keressen bennünket elérhetőségeink egyikén:
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Newsletter
Newsletter
Email
Email
www.entra-sys.hu
Üdvözlettel,                                      
 

az 
ENTRA-SYS Kft.
csapata

 
Hírlevél archívum
Megtekitnés böngészőben
Irány az adatkezelési tájékoztatónkhoz
Az ENTRA-SYS Kft. eddig is a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezelte és őrizte az Ön személyes adatait. A hatályos adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Továbbra is kérek önöktől információt, hírlevelet
Ellenőrzöm, módosítom személyes adataimat
Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, a leiratkozáshoz szükséges linket a lap alján találja. Egyéb észrevételét az entra-sys@entra-sys.hu címre küldje.
> ISO 9001:2015 - HU004802 - 2023.05.18
> adószám: 11094315-2-06
> cégjegyzékszám: 06-09003238

˝ Hidraulika és pneumatika elemek és berendezések tervezése, gyártása, forgalmazása és javítása. Alumínium profilok és gépépítő elemek forgalmazása. Pneumatika és hidraulika hálózatok építése, szerelése és javítása. Hidraulika tömlők gyártása és javítása. Szállítópályák tervezése és gyártása. Egyedi gép és gépalkatrész tervezése és gyártása. Ipari robot- és manipulátor cellák tervezése és kivitelezése. ˝
> H-6728, Szeged, Fonógyári út 2.
> tel.: +36 62 468-478
> fax: +36 62 421-403
> www.entra-sys.hu 
Ezt a hírlevelet azért kapta mert már ügyfelünk, feliratkozott a hírlevél listánkra vagy korábban kapcsolattartás céljából megadta elérhetőségét.
Kérjük erre az e-mailre ne küldjön választ!

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozata szerint, nevezett 40089 számon nyilvántartásba vette az ENTRA-SYS Kft.-t mint adatkezelőt.

Továbbra is tiszteletben tartjuk az 1997. évi LVIII. törvény 15. § (1), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvényt.
Ha hírlevelünkkel zavartuk, elnézését kérjük!
Bizonyára Ön is hallott az EU új adatvédelmi törvényéről a GDPR-ről, melynek értelmében a személyes adatok kezelését kizárólag, kifejezett hozzájárulás alapján végezhetjük.
Az ENTRA-SYS Kft. termékújdonságairól, technikai újításokról és a fontosabb eseményeiről a jövőben is szeretnénk Önt tájékoztatni.

Abban az esetben, ha Ön továbbra is szeretne hírlevelet kapni tőlünk és feliratkozását megtartja, hozzájárul adatainak kezeléséhez. Személyes adatait vállalkozásunk, mint adatkezelő fogja kezelni.
Személyes adatait vállalkozásunk kizárólag a hírlevél küldéshez, és személyes kapcsolattartáshoz használja.

Kérjük adatainak megtekintéséhez és módosításhoz kattintson
ide. 
Adatainak módosítását, és törlését bármikor kérheti. A törlésre mutató hiperlinket pedig minden hírlevelünk alján megtalálhatja. Ez mellett írásban is megküldheti a módosításra, törlésre vonatkozó kérését az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címre küldött üzenetben.
Amennyiben nem szeretne a jövőben tőlünk tájékoztató e-mail-t vagy hírlevelet kapni kérjük jelezze!This email was sent to <<Email Address / e-mail cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ENTRA-SYS Kft. · Fonógyári út 2. · Szeged, Csongrád H-6728 · Hungary