Copy
Ezt a hírlevelet Ön azért kapta mert már ügyfelünk, feliratkozott a hírlevél listánkra vagy korábban kapcsolattartás céljából megadta elérhetőségét. További részleteket és beavatkozási lehetőséget a levél végén talál.

Tartalom:
> Technikai- és termékújdonság információk:


  >  Tudjon meg többet a VALPRES és VALBIA márkáról!
 
  >  VALPRES termékválaszték
 
  >  VALBIA termékválaszték

  >  VALPRES control, oil&gas; ~control,  ~trunnion, ~cryogenic termékválaszték
 

Tisztelt Partnerünk!

Fontosnak tartjuk az Önnel való kapcsolattartást hírlevél médiánkon keresztül is.
Igyekszünk Önt is tájékoztatni közelmúlt jelentősebb eseményeiről, a legújabb fejlesztésekről, megosztjuk a részletes pdf katalógusokat illetve rövid technikai-, termékbemutató-, referencia-, és esettanulmány videókat teszünk közzé. Megtisztel bennünket, ha továbbra is ˝velünk marad˝, követ bennünket és elfogadja tájékoztató hírlevelünket. 
A VALPRES piac vezető vállalat az acél- és öntöttvas gömbcsapok gyártásában, minden vásárlói igényt és elvárást kielégítő választékot kínálva. Ez a kínálat a közelmúltban kibővült a tolattyús-, kriogén- és szabályzó gömbök bevezetésének köszönhetően, így a legkorszerűbb megoldásokkal még közelebb tudunk kerülni ügyfeleinkhez:
> VALPRES termékválaszték: 
golyóscsapok, pillangószelepek,
olaj- és gázipari szerelvények
További termékinformáció (katalógus, leírás)
A VALBIA az egyetlen olasz cég, amely világszerte gyárt és értékesít egyfázisú elektromos hajtóműveket, fogasléces kettős működésű- és rugó visszatérítésű pneumatikus működtetőket, valamint speciális felületkezelt hajtóműveket rendkívül nehéz környezeti körülmények közötti alkalmazásokra:
> VALBIA termékválaszték:
elektromos- és pneumatikus hajtóművek
ipari szerelvényekre
További termékinformáció (katalógus, leírás)
> VALPRES ~control, ~trunnion, ~cryogenic
 
 szabályzó illetve  olaj- és gázipari termékválaszték:
További termékinformáció (katalógus, leírás)
> VALPRES & VALBIA ipari alkalmazási területek:
Ajánlatkérés vagy információ kérés emailben
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Website
Website
Newsletter
Newsletter
Email
Email
Üdvözlettel,                                      
 

az 
ENTRA-SYS Kft.
csapata

 
Hírlevél archívum
Megtekitnés böngészőben
Irány az adatkezelési tájékoztatónkhoz
Az ENTRA-SYS Kft. eddig is a mindenkori jogszabályoknak megfelelve, a legnagyobb gondossággal kezelte és őrizte az Ön személyes adatait. A hatályos adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.
Továbbra is kérek önöktől információt, hírlevelet
Ellenőrzöm, módosítom személyes adataimat
Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, a leiratkozáshoz szükséges linket a lap alján találja. Egyéb észrevételét az entra-sys@entra-sys.hu címre küldje.
> ISO 9001:2015 - HU004802 - 2023.05.18
> adószám: 11094315-2-06
> cégjegyzékszám: 06-09003238

˝ Hidraulika és pneumatika elemek és berendezések tervezése, gyártása, forgalmazása és javítása. Alumínium profilok és gépépítő elemek forgalmazása. Pneumatika és hidraulika hálózatok építése, szerelése és javítása. Hidraulika tömlők gyártása és javítása. Szállítópályák tervezése és gyártása. Egyedi gép és gépalkatrész tervezése és gyártása. Ipari robot- és manipulátor cellák tervezése és kivitelezése. ˝
> H-6728, Szeged, Fonógyári út 2.
> tel.: +36 62 468-478
> fax: +36 62 421-403
> www.entra-sys.hu 
Ezt a hírlevelet azért kapta mert már ügyfelünk, feliratkozott a hírlevél listánkra vagy korábban kapcsolattartás céljából megadta elérhetőségét.
Kérjük erre az e-mailre ne küldjön választ!

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozata szerint, nevezett 40089 számon nyilvántartásba vette az ENTRA-SYS Kft.-t mint adatkezelőt.

Továbbra is tiszteletben tartjuk az 1997. évi LVIII. törvény 15. § (1), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvényt.
Ha hírlevelünkkel zavartuk, elnézését kérjük!
Bizonyára Ön is hallott az EU új adatvédelmi törvényéről a GDPR-ről, melynek értelmében a személyes adatok kezelését kizárólag, kifejezett hozzájárulás alapján végezhetjük.
Az ENTRA-SYS Kft. termékújdonságairól, technikai újításokról és a fontosabb eseményeiről a jövőben is szeretnénk Önt tájékoztatni.

Abban az esetben, ha Ön továbbra is szeretne hírlevelet kapni tőlünk és feliratkozását megtartja, hozzájárul adatainak kezeléséhez. Személyes adatait vállalkozásunk, mint adatkezelő fogja kezelni.
Személyes adatait vállalkozásunk kizárólag a hírlevél küldéshez, és személyes kapcsolattartáshoz használja.

Kérjük adatainak megtekintéséhez és módosításhoz kattintson
ide. 
Adatainak módosítását, és törlését bármikor kérheti. A törlésre mutató hiperlinket pedig minden hírlevelünk alján megtalálhatja. Ez mellett írásban is megküldheti a módosításra, törlésre vonatkozó kérését az entra-sys@entra-sys.hu e-mail címre küldött üzenetben.
Amennyiben nem szeretne a jövőben tőlünk tájékoztató e-mail-t vagy hírlevelet kapni kérjük jelezze!This email was sent to <<Email Address / e-mail cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ENTRA-SYS Kft. · Fonógyári út 2. · Szeged, Csongrád H-6728 · Hungary