Copy
Visualitza el contingut d'aquest correu a un navegador
GENER 2019

Imaginem plegats futurs en clau Educació 360? No et perdis la Jornada Anual!

Com connectem l’educació, la cultura i la comunitat? Com organitzem una proposta d’extraescolars per a tothom al municipi? Com articulem l’Educació 360 en un territori amb municipis petits? Un any després de presentar l’Aliança, ens trobem de nou per analitzar aquests reptes i molts d’altres. Volem compartir experiències, conèixer referents internacionals i imaginar junts futurs possibles. Ja et pots inscriure!

Vine a la presentació de la Crida de Centres Educatius 360

Busquem escoles i instituts que desitgin explorar amb nosaltres les infinites oportunitats d’aprenentatge que ofereix un centre amb mirada educativa 360. Si vols sumar-te al repte de connectar els espais i temps educatius per a generar més i millors oportunitats d’aprenentatge per al teu alumnat, vine a la presentació de la Crida de Centres Educatius 360. Inscriu-te!

Acord entre Generalitat i Ajunta-ment per l'impuls d'IntersECCions al Prat

Sant Boi celebra el
Dia de les Ciutats Educadores amb mirada d'Educació 360

CIUTAT MERIDIANA, TORRE BARÓ I VALLBONA – BARCELONA

EducArTS: acompanyant a infants i joves, a través de les arts escèniques

EducArtS duu a terme aquest acompanyament, dins i fora l’escola, per contribuir a que els infants i joves de la Zona Nord de Barcelona construeixin un projecte de vida propi i amb valors que vetllin pel bé comú. L’ús dels diferents llenguatges artístics desenvolupa la implicació personal, l’escolta, el respecte i la cooperació. Aquest projecte de la Fundació l’ARC és un dels tres finalistes de la Crida Comunitats que Eduquen.

MANLLEU

Extraescolars coordinades per afavorir l’equitat

Com garantir una oferta àmplia d’activitats extraescolars en un municipi? A Manlleu, les AMPA de primària i secundària elaboren, amb l’ajuntament, un catàleg conjunt d’extraescolars. D’aquesta manera, es garanteix l’oferta que les escoles i instituts, per si sols, no podrien dur a terme. La proposta, a més, afavoreix la relació entre nois, infants i famílies de diferents centres educatius.

PROPOSTES DE POLÍTICA MUNICIPAL 2019

Per què l’Educació 360 és una gran oportunitat pel municipi?

Perquè contribueix a reduir les desigualtats, ens ajuda a estar més preparats per al futur, perquè genera efectes positius en les persones, famílies i comunitats i perquè, a Catalunya, comptem amb un ecosistema d’agents compromesos amb l’educació que cal revaloritzar. Si vols conèixer a fons les propostes de política municipal d’Educació 360, consulta el document que hem elaborat perquè l’educació passi a ser un eix central en els properes eleccions municipals i en els pròxims governs locals.

El 80% de les noies no fan l’activitat física recomanada

El darrer informe del portal FAROS de promoció de la salut i el benestar infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona analitza perquè el 80% de les nenes no realitza l'activitat física mínima recomanada per l'OMS i planteja propostes per a canviar aquesta tendència, dins l’àmbit de l’escola i dins del familiar. Les nenes que no realitzen l’activitat física recomanada poden patir un pitjor estat de salut al llarg de la seva vida. A més, l’esport actua com a protector davant el consum de drogues i aporta molts beneficis psicològics.

> Estàs interessat en sumar-te a l'Aliança? Vull ser 360
> Comparteix aquest butlletí amb les teves amistats
> Vols rebre el butlletí
> Explica'ns la teva experiència d'Educació 360

Aquest butlletí electrònic neix amb la voluntat de ser un espai per a compartir informacions, activitats, experiències i novetats de la comunitat que forma part de l'Educació 360. Si vols compartir continguts, posa't en contacte amb nosaltres.

Educació 360 - © 2019
Avís legal

Podeu actualitzar les vostres preferències o cancel·lar la subscripció a aquesta llista en qualsevol moment.