Copy
Visualitza el contingut d'aquest correu a un navegador

ABRIL 2021

 

Solucions per fer possible un #EstiuEnriquit 

 

És moment de compartir aprenentatges, experiències i propostes per construir junts solucions als reptes de l’estiu. A la jornada del pròxim 11 de maig, els participants treballaran conjuntament per donar resposta a reptes d’equitat, connexió i enriquiment educatiu.

Hi haurà tres sales de treball paral·leles i dues franges horàries per abordar un total de 6 reptes. A més, comptarem amb la participació de referents i facilitadors que ajudaran a contextualitzar el repte i proposar unes primeres possibles solucions. A partir d’aquí, tindrà lloc un diàleg obert a partir de la participació de tothom per així construir plegats i concretar altres solucions.

Volem comptar amb la participació de regidors i tècnics d’ajuntaments, entitats del lleure i altres agents educatius dels municipis, perquè comparteixin i sumin coneixements, opinions i experiències.
 

 

 

Un #EstiuEnriquit de lleure competencial

 

No et perdis el webinar del 18 de maig a les 18:00h on la Júlia Petit, presidenta d’Escoltes Catalans, i Àlex Muñoz, professor de cicles formatius i redactor del document “Competències per a la vida en el lleure educatiu“, compartiran idees, reflexions i estratègies sobre com promoure un enfocament competencial a les activitats de lleure durant l’estiu.
 

 

 

El cas de la National Summer Learning Association

 

Reviu l'experiència de la National Summer Learning Association presentada pel seu director, Aaron Dworkin, a la jornada L’aprenentatge no fa vacances! – Municipis per un #EstiuEnriquit celebrada el 27 d’abril. L’Aaron ens explica com la NSLA combat les desigualtats educatives al territori a través de les activitats d’estiu i com involucra als agents per connectar i treballar conjuntament.

 

 

Com impulsar des del món local una oferta d’activitats d’estiu en clau Educació 360?

 

No et perdis la guia Avancem cap a un estiu enriquit, document que vol ajudar-vos a aprofundir o encetar un procés reflexiu que us permeti analitzar els punts forts de l’oferta d’estiu del municipi i plantejar-vos nous reptes tenint en compte les característiques del vostre territori i les iniciatives que ja heu endegat, per garantir un estiu equitatiu i de qualitat per a tothom. 

 

Estàs impulsant al teu municipi propostes d’Estiu Enriquit?

 

Contacta amb nosaltres a estiuenriquit@educacio360.cat i comparteix-nos el teu projecte!

 

 

No et perdis la “Playlist Estiu Enriquit”, una llista de reproducció amb gran varietat de cançons per encarar l’estiu de la millor manera.

 

Segueix la llista, escolta-la i gaudeix-la!

 

Aquest butlletí electrònic neix amb la voluntat de ser un espai per a compartir informacions, activitats, experiències i novetats de la comunitat que forma part de l'Educació 360. Si vols compartir continguts, posa't en contacte amb nosaltres. Podeu actualitzar les vostres preferències o cancel·lar la subscripció a aquesta llista en qualsevol moment.

Educació 360 - © 2021

Avís legal