Copy

<<Nom>> <<Cognoms>>

Ens adrecem a tu com a persona interessada en l'educació. Sou moltes les que heu demanat estar al dia de l'actualitat de l'Aliança Educació 360. Aquest butlletí neix amb aquest objectiu. Un cop al mes rebràs experiències, recursos i notícies. Està obert a totes les aportacions en clau Educació 360 i esperem que sigui del teu interès. Bona lectura!

Visualitza el contingut d'aquest correu a un navegador
OCTUBRE 2018

Situem l'Educació 360 a l'agenda política de les pròximes eleccions locals


L'acte de presentació de les Propostes de Política Municipal d'Educació 360, celebrat el passat 19 de setembre a Barcelona, va visualitzar el consens en la necessitat que els ajuntaments impulsin polítiques d'Educació 360. L'acte es va organitzar per instar als partits a situar l'educació com a eix central dels seus programes. 

Claustre conjunt de sis escoles i instituts a Sant Andreu

 

18 d'octubre

Jornada Municipis i Educació 360 a Girona.
Inscriu-te!

20 d'octubre

Jornada sobre Personalització a L'Hospitalet

La personalització de l'aprenentatge com a estratègia pedagògica de l'Educació 360
30 de novembre

Cloenda de la crida Comunitats que Eduquen

Es difondran totes les propostes redissenyades i es lliuraran els premis als participants de la crida

CASTELLBELL I EL VILAR

Proposta per a totes les edats en un municipi de 3.500 persones

 
Com podem garantir activitats extraescolars de qualitat i per a tothom en un municipi petit? Aquest és el repte que s'ha plantejat l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar. El consistori treballa, conjuntament amb les AMPA i equips docents de les escoles del municipi, en una proposta d’Educació 360, per tercer any consecutiu. D'entre d'altres accions, s'ha impulsat una important política de beques. 

SANT BOI DE LLOBREGAT

Eduquem junts: l'escola i l'esplai es donen la mà

 
El projecte Eduquem junts per una comunitat educativa és el projecte comú de les entitats Esplai Eixida i Escola Montbaig, que treballen al barri de Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat. L’objectiu és oferir més i millors oportunitats d’aprenentatge per als infants i els joves del barri, amb l'impuls d’activitats de suport educatiu a l’escola i d'extraescolars. Ambdues entitats formen part de l'Aliança Educació 360 i participen a la crida de Comunitats que Eduquen.

INFORMES INTERNACIONALS

L'Educació a temps complet a França


L’any 2013 el govern francès va aprovar una reforma dels horaris escolars per augmentar el rendiment acadèmic i transformar les escoles en un espai que donés oportunitat a tots els infants a accedir a activitats d’educació no formal... Aquest informe internacional pertany a una sèrie que ens permet conèixer com afronten d'altres països l'Educació 360.
 

Escletxa de 6.000 hores entre infants

 
És en el temps no lectiu, on es produeixen més desigualtats. Activitats com les extraescolars, les del temps de migdia o els casals d’estiu, amb demostrats beneficis competencials, socials i personals, són encara opcions de difícil accés per a moltes famílies. La iniciativa americana Expanded Schools apunta que un infant de 12 anys amb oportunitats acumula 6.000 hores més d’aprenentatge que un que no en té.
 
> Estàs interessat en sumar-te a l'Aliança? Vull ser 360
> Comparteix aquest butlletí amb les teves amistats
> Vols rebre el butlletí
> Explica'ns la teva experiència d'Educació 360

Aquest butlletí electrònic neix amb la voluntat de ser un espai per a compartir informacions, activitats, experiències i novetats de la comunitat que forma part de l'Educació 360. Si vols compartir continguts, posa't en contacte amb nosaltres.

Educació 360 - © 2018
Avís legal

Podeu actualitzar les vostres preferències o cancel·lar la subscripció a aquesta llista en qualsevol moment.