Copy
Visualitza el contingut d'aquest correu a un navegador

ABRIL 2022

#Primavera360: L'impuls transformador de l'Educació a temps complet

En aquesta edició de la Jornada Anual #Primavera360 coneixerem el model d'Escola a Tempo Inteiro de Portugal, un cas d'èxit de política de país. Hem convidat a Pedro Abrantes, investigador de la Universitat de Lisboa i membre del gabinet del Ministre d’Educació del Govern Portuguès 2016 al 2020, i a Antonio Carreira Pinto, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Matosinhos, perquè ens descobreix els detalls d'aquest projecte.

Durant la jornada també comptarem amb un Marketplace educatiu, un espai per conèixer 12 pràctiques liderades per diversos actors i que mostren maneres innovadores de respondre als reptes educatius 360. La Jornada se celebrarà el dijous 12 de maig de 9:00 h a 13:30 h a la Fundació Joan Miró de Barcelona. No us la podeu perdre!

La #Primavera360, municipi a municipi


La #Primavera360aglutinarà prop d’un centenar d’activitats a finals d’abril i durant les tres primeres setmanes de maig a més d’una trentena de pobles, barris i ciutats de Catalunya.

L’objectiu és experimentar, compartir i reflexionar al voltant d’iniciatives 360 que ampliïn les oportunitats educatives més enllà de l’escola, com portes obertes a activitats educatives musicals, artístiques, esportives o tecnològiques. Consulteu totes les activitats que s'han programat!

Impulsem l’Educació 360, Educació a temps complet als territoris rurals


Aquesta jornada vol ser un espai de trobada i reflexió sobre com convertir les zones rurals en territoris educadors, tenint com a referència el marc de l’Educació 360. Educació a temps complet i les propostes construïdes prèviament per l’Agenda Rural 2030. Per donar veu i posar en valor els actors i les iniciatives de tots els territoris, la jornada se celebrarà de manera presencial i simultània a 4 pobles diferents: El Palau d’Anglesola, Flix, L’Espluga de Francolí i La Vall d’en Vas. No et perdis la jornada el pròxim dissabte 7 de maig

Aquest butlletí electrònic neix amb la voluntat de ser un espai per a compartir informacions, activitats, experiències i novetats de la comunitat que forma part de l'Educació 360. Si vols compartir continguts, posa't en contacte amb nosaltres. Podeu actualitzar les vostres preferències o cancel·lar la subscripció a aquesta llista en qualsevol moment.

Educació 360 - © 2022
Avís legal