Copy
Visualitza el contingut d'aquest correu a un navegador
NOVEMBRE 2018

Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida. Tothom hi és convidat!


La Jornada Iniciem l’Educació 360 a les Terres de Lleida tindrà lloc el proper 1 de desembre, al Museu de Lleida. Si formes part d'un centre educatiu, entitat, equipament o ajuntament d'un municipi lleidatà, et convidem a participar-hi. Parlarem del sentit de l'Educació 360, dels beneficis de la connexió d’espais, temps i agents educatius i coneixerem experiències de Catalunya i d’arreu. Ja et pots inscriure!

Els ajuntaments gironins intercanvien experiències d’Educació 360

El Consell Escolar de Sant Quirze del Vallès es converteix en Consell Educatiu

Més informació sobre…

 

 

16 de novembre

Palafrugell
dissenya el seu futur educatiu

La Jornada Construïm
l’Educació 360
convoca
a tots els agents educatius a participar-hi
30 de novembre

Jornada de cloenda de la crida Comunitats que Eduquen

A la jornada, es destacaran els aprenentatges assolits, les polítiques per fomentar-los i es premiaran els millors projectes

GRANOLLERS

Adolescències 360: vincular els joves a la vida de la ciutat

Com es pot millorar la socialització, les competències i els aprenentatges socioeducatius dels adolescents i les seves famílies? L’Ajuntament de Granollers ha apostat per les propostes culturals, esportives, formatives i participatives per a aconseguir-ho. El programa Adolescències 360 ofereix diverses iniciatives per a vincular els joves a la vida cultural i social de la ciutat.

INFORMES INTERNACIONALS

Extended Schools, escoles al cor de la comunitat


Les Extended Schools del Regne Unit (2006-2010) van ser descrites com a escoles situades al centre de la comunitat, dirigides per nous rols de lideratge local. Oferien servei de guarda (8-18h), diversitat d'activitats extraescolars, suport parental i accés de la comunitat a les instal·lacions. La figura del coordinador de serveis a cada centre va ser clau pel seu èxit. 

Guany de dos mesos de progrés acadèmic

Participar en determinades activitats extraescolars equival a un guany de dos mesos sobre el progrés acadèmic mitjà de l’alumnat, en un curs escolar. Realitzar activitats fora de l’horari lectiu millora els resultats acadèmics, dota d’una major predisposició a l’aprenentatge i incrementa les expectatives formatives per a l’educació post-obligatòria. Així ho conclou la revisió d’evidències Quin impacte tenen les activitats extraescolars sobre els aprenentatges dels infants i joves? de la Fundació Jaume Bofill.
> Estàs interessat en sumar-te a l'Aliança? Vull ser 360
> Comparteix aquest butlletí amb les teves amistats
> Vols rebre el butlletí
> Explica'ns la teva experiència d'Educació 360

Aquest butlletí electrònic neix amb la voluntat de ser un espai per a compartir informacions, activitats, experiències i novetats de la comunitat que forma part de l'Educació 360. Si vols compartir continguts, posa't en contacte amb nosaltres.

Educació 360 - © 2018
Avís legal

Podeu actualitzar les vostres preferències o cancel·lar la subscripció a aquesta llista en qualsevol moment.