Copy
View this email in your browser

Quadern de l'editor

Fa una setmana vam celebrar al teatre de Maçanet de la Selva la festa literària de lliurament del VII Premi Gregal de Novel·la.
Vagi per endavant la meva felicitació al guanyador, el badaloní Oriol Ràfols, que va convèncer el jurat amb una obra de denúncia de la corrupció escrita amb una gran agilitat narrativa, una bona dosi d’ironia i una estructura sòlida i atrevida. El jurat, format per Enric Balaguer, Josep Pastells, Teresa Costa-Gramunt, Isidre Grau, Joaquim Pijoan, Francesc Sánchez-Barba, Isabel Sanagustín i jo mateix, va ser unànime en la decisió.
Vull fer extensiva aquesta felicitació a tots els altres 29 candidats al premi, i d’una manera destacada als cinc finalistes: Cèlia Castells, Roser Burgués, Jordi Cardona, Joan Martí, Vicent Pardo i Xavier Juncosa.
Finalment, de ben segur el més important, vull destacar l’ambient de la trobada: una barreja d’entusiasme espontani i d’interès pel combat cultural.
Dit això, faig una mirada cap endavant i m’adono que ja som a la recta final de l’any. Són dies, els de novembre, en què molts i moltes us deveu començar a plantejar “què puc regalar a...?”. Us ho posaré ben fàcil: una bona tria a l’hora de fer un regal, pot ser un llibre de Gregal.
Salutacions cordials,   
 
Jordi Albertí i Oriol, editor
NOVETATS APAREGUDES A L'OCTUBRE
Assaig
18€
Més informació
Assaig
20€
Més Informació
Novel·la
17€
Més informació
Novel·la
17€
Més informació
Cultura popular
18€
Més informació
Novel·la
17€
Més informació
PROPERES NOVETATS
La segona mort de Lorenzo Contini, Maria Rosa Nogué


Els refugis del pensament, Josep Pradas


La pell girada, Tessa Julià


Molta terra (catalana) a l'Havana, Josep Maria Torné


Vida oculta de un exiliado, Manuel Andreu Rujula
PROMOCIONS
TOTS ELS LLIBRES DE GREGAL AMB UN 5% DE DESCOMPTE I DESPESES D'ENVIAMENT GRATUÏTES!
No vols rebre els butlletins i promocions d'Editorial Gregal? Podeu donar-vos de baixa entrant aquí o enviant un correu a info@gregal.cat amb la paraula "baixa".


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
editorial · Pirineus, 50 · Maçanet de la Selva, E (España) 17412 · Spain