Copy
View this email in your browser

Quadern de l'editor


Ja s’acaba la primavera. Ha estat plujosa, com feia anys que no vèiem.
A Gregal, entre les boires matinals i les tempestes de mitja tarda, hem continuat treballant a bon ritme.
Alguns dels nostres llibres s’han lluït en pàgines completes de diaris i revistes i, fins i tot, han esgarrapat uns minuts de televisió. I això, com és natural, sempre fa goig.
Malgrat que en soc molt repatani, deixeu-me que aquesta vegada us citi dos dels llibres que han tingut aquest privilegi perquè són dos llibres singulars. D’una banda, Ensenya’m la llengua, del doctor Antoni Beltran, un recull molt amè i ben il·lustrat de vocabulari i expressions relacionades amb la salut, i també, El catalanisme davant del feixisme (1919-2018), una obra col·lectiva coordinada pels historiadors Arnau Gonzàlez, Enric Ucelay-Da Cal i Xosé Manoel Núñez, que es proposa respondre la incòmoda pregunta sobre l’existència o no de grups feixistes catalanistes. No vull oblidar tampoc l'article a pàgina sencera que va dedicar el diari ARA a Maria, guerra i pau, de Josep de Moner.
Dit això, també estem contents perquè un dels nostres llibres, Cada gra de raïm, de Manel Ballart, ha estat escollit com una de les lectures per participar en el proper Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Fundació i la Generalitat de Catalunya.
I una altra obra, L’olor de la seva pell, ha estat una de les finalistes del polèmic Premi Creixells de l’Ateneu Barcelonès; i Les Joventuts Llibertàries de Catalunya (1932-1939) va ser nominada per al Premi Ferran Soldevila, i..., i...
Us voldria parlar de cada un dels autors i llibres, però això seria abusar. Tot seguit podeu veure les obres que publicarem abans que el sol comenci a manar de debò.
 
 
Jordi Albertí i Oriol, editor
NOVETATS DE JUNY
Història
25€
Més informació
Narrativa juvenil
13€
Properament...
Novel·la
17€
Properament...
Història
19,50€
Més informació
Poesia
14€
Més informació
He mirat aquesta terra
25€
Properament...
Novel·la negra
18,80€
Més Informació
Novel·la històrica
18,50€
Properament...
Novel·la
19,50€
Properament...
PROPERES NOVETATS
El mar serà...Sergi Bernal i Sebastián Gertrúdix (ed. catalana i castellana)
 
Aina Gomis i algunes transparències, Jordi Martí
 
El carrer, Joan Adell
 
Gàngsters, ploma i vaudeville, Marta Pérez i Pere Cabaret
ACTUALITZACIÓ DE LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT
Editorial Gregal disposa de les seves dades per haver estat incorporades entre els anys 2012 i 2018 en els llistat de persones i entitats que admetien rebre informació de les nostres publicacions.

En funció de l'entrada en vigor del nou Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, l'informem que les seves seran tractades per Editorial Gregal (Terracel, SCP) i s'utilitzaran exclusivament amb la finalitat de remetre informació del nostre catàleg, de les novetats i de les activitats relacionades amb l'editorial.

Les dades proporcionades es conservaran mentre no ens indiqui el contrari o durant un temps necessari per a la prescripció de responsabilitats legals. L'informem que pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició en el següent enllaç:  
DONAR-SE DE BAIXA


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
editorial · Pirineus, 50 · Maçanet de la Selva, E (España) 17412 · Spain