Copy
View this email in your browser
                                                                                     Nieuwsbrief editie 3 - 21
En dan...  is er opeens fantastisch nieuws:

(Tromgeroffel)

We mogen u weer uitnodigen aan tafel!

Tjonge jonge, wat is dat lang geleden! Maar wat zijn we blij dat we straks niet meer enkel 'Van Tuin tot Menubakje' zijn, maar weer gewoon ouderwets Van Tuin tot Bord. 

Zien we u weer snel?

 

Aanstaande dinsdag kan het weer!


Aanstaande dinsdag gaat het buurtrestaurant weer van start in het Hert en de Schakel. Donderdag kunt u terecht in de Broederij. Vanaf 18 uur kunt gezellig aanschuiven voor een heerlijke maaltijd en goed gezelschap!

Uiteraard blijven we voorlopig nog de anderhalve meter afstand bewaren en kunnen we maar met een maximum aantal gasten aan tafel. Reserveer dus op tijd.

De komende tijd blijven we ook de mogelijkheid aanbieden om de maaltijd af te komen halen. Geef daarom bij uw reservering graag even aan of u komt eten, of liever de maaltijden mee naar huis neemt.

We verheugen ons er op u weer te verwelkomen!

Onze buurtrestaurants

Buurtrestaurant 't Hert: (afhaal)maaltijden op dinsdag
Reserveer voor dinsdag 12.00 uur via: hethert@vantuintotbord.nl

Buurtrestaurant de Schakel: (afhaal)maaltijden op dinsdag
Reserveer voor dinsdag 12.00 uur via: deschakel@vantuintotbord.nl

Buurtrestaurant de Broederij:( afhaal)maaltijden op donderdag
Reserveer uiterlijk op woensdag via:debroederij@vantuintotbord.nl


Eten in de tuin
Ook gaan we, zodra het weer het toe laat, kijken of het lukt om het buurtrestaurant met enige regelmaat buiten plaats te laten vinden.

In Grootstal kan dit in de naastgelegen wijktuin de groene Schakel, in de Muntenbuurt strijken we dan weer lekker neer in de moestuin achter de Klokketoren. Bij de Broederij wordt eten we bij mooi weer in de voortuin.

Wekelijkse mail met menu
Als we naar buiten gaan krijgt u hiervan bericht in de bevestigingsmail of in de wekelijkse mailing van het betreffende buurtrestaurant.

Krijgt u deze niet, meld u dan aan via het mailadres van het buurtrestaurant bij u in de buurt. U ontvangt dan wekelijks vooraf al het menu en blijft op de hoogte van eventuele bijzonderheden. 

Bezorging?
Mocht het voor u niet mogelijk zijn om de maaltijd zelf op te halen, dan kijken we graag met u of we de maaltijd bij u thuis kunnen bezorgen. Geef dit dan even aan bij uw reservering en vermeld duidelijk uw adres en telefoonnummer.

Tot ziens binnenkort!

Van Tuin Tot Bord op Facebook
Van Tuin Tot Bord op Twitter
Homepage
Van Tuin Tot Bord is een initiatief voor en door bewoners in Nijmegen. Van Tuin Tot Bord vindt dat iedereen erbij hoort en gelooft in voedsel als bindmiddel. Wekelijks koken buurtbewoners samen met een kok een verrassend menu met zoveel mogelijk biologische groenten uit één van onze moestuinen. Als je graag andere mensen uit de buurt wilt ontmoeten en lekker en gezond wilt eten, kun je gezellig aanschuiven in één van de buurtrestaurants. Een maaltijd kost Euro 7,00, kinderen tot 12 jaar Euro 3,50.

Ons postadres is:
Van Tuin Tot Bord
De Ruyterstraat 244
Nijmegen, Gelderland 6512 GG
Netherlands

www.vantuintotbord.nl

Wil je je instellingen aanpassen of geen e-mails meer van ons ontvangen?


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Van Tuin Tot Bord · De Ruyterstraat 244 · Nijmegen, Gelderland 6512 GG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp