Copy
Welkom bij de eerste nieuwsbrief van
Stichting Hanne.

 
Wij hebben niet stilgezeten sinds de lancering van de website, we mochten een nieuwe sponsor toevoegen en ook het informatieboekje werd afgerond. Ook voegden we een aantal nieuwe links toe aan de website en stonden we in de krant. In deze nieuwsbrief lees je meer over het laatste nieuws.
De Website online.....
Ruim een maand geleden ging onze website online. Wat een hoop lieve reacties hebben we  ontvangen en ook zijn er al verschillende donaties binnengekomen, daarvoor willen we natuurlijk iedereen heel erg bedanken.
Met jullie donaties kunnen we misschien nog meer ouders hulp bieden bij het verlies van hun kindje, daarom hebben we inmiddels contact gezocht met meerdere ziekenhuizen en we wachten nu hun antwoord af.

Pretty Pretty Beads

Voor onze armbandjes hebben we inmiddels ook een sponsor gevonden. Pretty Pretty Beads doneert alle materialen voor onze armbandjes en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Klik hier om een kijkje te nemen op hun website.

Ons informatieboekje

Na lang schrijven, schaven en schuiven is het informatieboekje nu ook af. Tessa van Studio Brandnewday heeft gezorgd dat het er zo mooi uitziet en binnenkort wordt het gedrukt door Drukkerij Polka Print. Het staat al online, klik hier om het te bekijken.

Nieuwe links

De afgelopen tijd hebben we weer een aantal nieuwe links toegevoegd aan de website. Klik op de afbeelding om ze te openen.

 
Stichting Félice 

"Ouders die hun kindje net verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. De kosten die komen kijken bij een uitvaart zijn erg hoog. Vele jonge ouders hebben geen uitvaartverzekering of zijn niet bij machte een uitvaart te betalen. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken. "
Voor altijd mama

"Op 24 mei 2017 werd ik na 40 weken zwangerschap moeder van Marilou. Een prachtig en volmaakt meisje van 3225 gram en 52 cm. Kerngezond, tot het moment dat ze in mijn buik in de problemen raakte en ze met een spoedkeizersnede ter wereld kwam. Een succesvolle reanimatie van 22 minuten, de beste zorg op de NICU in Nijmegen en gebeden voor een Wonder mochten niet baten: de schade als gevolg van het zuurstoftekort was te groot. Slechts 15 uur nadat ze uit de buik van haar moeder kwam, is ze gestorven in de armen van haar vader. "

Dag kleine ster - Babyboek voor sterrenkindjes

"Speciaal babyboek voor het eerste jaar na het overlijden van je baby, een prachtig stijlvol bewaarboek waar je je over je zwangerschap, bevalling maar ook het overlijden, de uitvaart en het eerste jaar na het overlijden van jullie kindje kunt schrijven."

Het Vlinderkindcafé

"Een Vlinderkindcafé is een ontmoetingsplek/bijeenkomst/praatgroep van initiatiefneemster Nathalie van Stijn, schrijfster van het blog My life blogs en het boek Lieve Juul.

Een plek waar ouders van overleden kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Alle emoties zijn toegestaan en worden begrepen, want iedereen daar weet écht wat jij hebt doorgemaakt. En wat je nog meemaakt…"

Stillborn

"Voor ouders die hun kindje rond de geboorte zijn verloren. Wanneer er officieel is vastgesteld dat je baby is overleden of zal komen te overlijden staat de wereld stil. Het is daarom belangrijk dat er een plek als Stillborn.nl is, die overzichtelijk, de juiste informatie biedt. Wij hopen dat dit je een houvast zal geven tijdens de eerste uren, dagen en weken na het slechte nieuws over het overlijden van je baby."

Nog meer links bekijken? Klik dan hier.
Interview in de PZC

Voor wie het nog niet heeft gezien, Stichting Hanne stond in de krant. Bas Dingenouts interviewde Marlieke, de oprichtster van Stichting Hanne, en op 10-1-2017, precies 8 maanden na de geboorte van Hanne verscheen het stukje in de krant. Klik hier om naar het artikel op de website van de krant te gaan.
 
We hopen jullie snel meer te kunnen vertellen en voor nu willen we afsluiten met een mooi nieuw liedje dat is toegevoegd aan ons YouTubekanaal.

Winter Bear - Coby Grant

Volg jij Stichting Hanne al:
www.stichtinghanne.nl
Copyright © 2018 Stichting Hanne

Ons e-mailadres is:
marlieke@stichtinghanne.nl

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Je kunt je hier uitschrijven.


This email was sent to <<marlieke@stichtinghanne.nl>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Hanne · Schelpenlaan 49 · Terneuzen, NL 4533DW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp