Copy
Problemer med at læse dette nyhedsbrev? Se det i din browser


'Sammen om Odsherred' kampagne

På grund af den seneste nedlukning er situationen alvorlig for mange forretningsdrivende i Odsherred med manglende indtjening og mange lagervarer på hylderne. Det har Odsherred Erhvervsforum og Odsherred Kommune i fællesskab lagt sig i selen for at gøre noget ved. I januar blev der derfor i løbet af ganske få dage stablet en kampagne på benene, som i første omgang omfattede online-kurserne "Lær at sælge på de sociale medier" samt en plakat, butikkerne kunne sætte i butiksvinduet for at guide kunderne over på deres Facebook/Instagram/hjemmeside. Ca. 90 virksomheder deltog i kurset, der har fået utrolig god feedback - fra både nybegyndere og de mere erfarne. Kurserne blev optaget og er fortsat tilgængelige her

Kampagnen ”Sammen om Odsherred”, der fokuserer på nødvendigheden af at handle lokalt, fortsætter i den kommende tid. Her arbejder vi for et bredt og tæt samarbejde butikkerne imellem, så vi i fællesskab skaber mere liv i gaden, liv i centret, liv i bybilledet og liv i Odsherred! De forretningsdrivende arbejder lige nu på at give plads til hinanden i og ved hinandens butikker, så måske du på din næste shoppe-tur ser nogle nye samarbejder, du ikke har set før… Alt sammen selvfølgelig for at øge den gode oplevelse, når man handler lokalt.

Samtidig har vi skabt Facebook-gruppen ”Sammen om Odsherred”, som er et samlet udstillingsvindue for forretningerne i Odsherred – her er alle forretningsdrivende i Odsherred velkomne til at dele deres opslag. Når du er medlem af denne gruppe, kan du ét samlet sted se gode tilbud og samtidig få udbredt dit kendskab til de mange spændende virksomheder, vi har i Odsherred. Dermed får du bedre mulighed for at handle lokalt – og det er utrolig vigtigt, hvis du også vil have lokale forretninger i fremtiden.

Melder du dig ind i Facebook-gruppen, kan du lige nu deltage i konkurrencen om at vinde 4 gavekort á 2 entrébilletter til Sommerland Sjælland. Så følg meget gerne gruppen ”Sammen om Odsherred” på Facebook og giv et like til dine lokale favoritter, så er du med til at støtte lokalt digitalt - dit like og dine delinger på sociale medier gør nemlig en kæmpe forskel.

Langtidsholdbart koncept
Tanken er, at konceptet skal leve længe og skal bl.a også bruges, når noget relevant sker - åbninger, events, nye tiltag, sæsonåbning osv. 
Konceptet understøtter Sammen om Odsherred og demonstrerer, at vi står sammen i hele Odsherred - samtidigt vil vi give kunder og gæster gode tips og idéer til hvor de skal gå hen, hvad de bør opleve, hvad der sker i Odsherred, hvor de kan købe hvad, så vi på den måde bakker op om hinanden til gavn for alle.

Velkommen til nye medlemmer


Vores forening vokser, og dejligt mange nye virksomheder er kommet til den seneste tid - men vi har stadig brug for flere, der bakker op om det gode samarbejde virksomhederne imellem og for erhvervslivets vilkår i Odsherred. Læs mere og meld dig ind her.
Se alle vores medlemmer her

Ny Facebook-gruppe for butikker


Driver du butik i Odsherred og ønsker at kommunikere med andre ligesindede om f.x køb, salg, fælles indkøb, gode events eller tips og tricks uden at offentligheden er med, så har vi oprettet en privat Facebook-gruppe til dette formål.  Her vil vi også løbende informere om tiltag vedr. Odsherred Detail 2.0 og 'Sammen om Odsherred' kampagnen. Gruppen hedder "Informationer til butikker Detail 2.0"


Tilbud fra medlem-til-medlem

Husk at alle medlemmer har mulighed for at få lagt gode tilbud til andre medlemmer på vores hjemmeside. Kontakt sekretariatet med tilbud, vi skal dele.
Se Medlem-til-Medlem her

Tre gode råd til ledere i en Corona-tid

Vores medlem Mobako har samlet tre gode råd til ledere, som skal gøre det nemmere for dem og deres medarbejdere at komme igennem coronakrisen.
Læs mere her

Erhvervskoordinationsudvalget


Odsherred Erhvervsforum har nu udpeget de seks virksomhedsrepræsentanter, der sammen med seks repræsentanter fra Byrådet, skal deltage i det nye Erhvervskoordinationsudvalg:

Per Junge, Electricom og Mårtensson El
Anders Mortensen, Odsherred Landboforening
Hans-Henrik Rasmussen, Komtessens Klædeskab/Benutzen
Poul Offersen, PO Sparring
Steen Søgaard, Lundbeck
Flemming Andersen, Sparekassen Sjælland-Fyn

Onsdag den 3. marts blev der afholdt det første møde i det nye udvalg. 
Agendaen for første møde var lang, da en opstart på et sådant udvalg kræver en del formaliteter. Heraf udnævnelse af næstformand, som blev Steen Søgaard, Lundbeck. Udvalget gennemgik bl.a. DI’s erhvervsklimamåling fra 2020 samt bemærkninger fra Odsherred Erhvervsforum om hvilke tiltag, der kan forbedre erhvervsvenligheden. Odsherreds Kommunes interne erhvervsstrategi, uddannelse og kvalificeret arbejdskraft er blot nogle af de emner, der blev drøftet. Mødet blev starten på et konstruktivt og værdiskabende samarbejde, som gerne i fremtiden vil opleves som forbedring af erhvervslivets vilkår i Odsherred.

Brænder du også for lokale fødevarer?


Odsherred er hjemsted for mange lokale ildsjæle, som brænder for at dyrke, udvikle og producere spændende kvalitetsprodukter af lokale råvarer på alle årstider – er du én af dem?
Hos Odsherred Erhvervsforum har vi også som mål at synliggøre vores skatkammer af lokalt producerede fødevarer af højeste kvalitet – dette gøres bl. a i gruppen Lokale Fødevarer. Vil du også være en del af den rejse, så er der ledige pladser i styregruppen, hvor du vil få mulighed for at mødes og arbejde med andre ildsjæle på området. Kontakt Anni på anni@odsforum.dk eller tlf. 42735125 for nærmere info.

Nye undergrupper

Den største gruppe i Odsherred Erhvervsforum - Liberale Erhverv - er nu opdelt i fem undergrupper: Økonomi, Mennesker, Erhvervsservice, Fast Ejendom og Auto/Transport. Årsagen til opdelingen er, at det hidtil har været svært at finde et fælles interessepunkt for så stor en gruppe, der repræsenterer så mange forskellige erhverv. 
Med denne opdeling af medlemmerne i fem mindre undergrupper, er det forventningen, at det bliver mere interessant, relevant og ikke mindst mere udbytterigt for medlemmerne at engagere sig i gruppen. 
Gruppen skal arbejde for at de repræsenterede erhverv får de bedste betingelser, og Odsherred får et stærkt erhvervsliv. 
Uden et stærkt erhvervsliv, der står sammen om udfordringerne og viljen til at udvikle Odsherred, bliver det ikke muligt at skabe grobund for den afgørende bosætning i kommunen, som er det absolut vigtigste emne og basis for al udvikling i kommunen.

De første møder i undergrupperne er afholdt og mange gode initiativer og nye netværk er på vej. Har du lyst til at deltage, så kontakt sekretariatet.

Digitalt salg og markedsføring – er du med?

Den seneste tid har virkelig vist vigtigheden af at være tilstede digitalt, hvis man driver forretning – både så man kan sælge online, men også så man kan markedsføre sin forretning og dermed sørge for, at kunderne rent faktisk kommer ind ad døren, når der er åbent!
Alt dette har Odsherred Erhvervsforum fokus på i netværksgruppen Digital Markedsføring. Her er som udgangspunkt ingen fast dagsorden, ordet er frit og mulighederne for at netværke og erfaringsudveksle er mange, samtidig med at der er et kæmpe potentiale for videndeling, inspiration, deling af tips og tricks for at udnytte mulighederne i den digitale verden bedst muligt.
Næste møde i gruppen er den 15. marts kl. 8.00-9.30 og er for alle forretningsdrivende... også jer der endnu ikke er medlem af Odsherred Erhvervsforum.
Mødet afholdes digitalt.

Særarrangement kun for lærlinge og elever

Lærlinge og elever er Odsherreds fremtid og grund til optimisme!
Derfor inviterer vi alle Odsherreds lærlinge og elever til at få en på opleveren og hjælp til at få verdens bedste læretid, blive verdens bedste kollega og samtidig tjene flere penge til sig selv og den virksomhed, man er ansat i…
Odsherred Erhvervsforum har nemlig inviteret Optimisten Henrik Mathiasen og Chefen for Arbejdsglæde Ministeriet John Harmsen til Odsherred. De har fået til opgave at inspirere elever og lærlinge til succes i deres læretid og sætter fokus på følgende:

  • Optimisme er en attitude til livet – dit personlige brand er afgørende for din succés
  • Tjen flere penge til dig selv og til firmaet
  • Hvad er en god kollega egentlig? Ville du ansætte dig selv?
  • Hvordan undgår vi brokke-kulturen og skaber en” vi og vores kultur”?
  • Hør hvordan små ting kan gøre STORE ting ved din hjerne!

Fællesnævnerne på foredraget bliver humor, energi og entusiasme. Det skal nemlig være sjovt at lære nyt!
Arrangementet, foregår den 27. april kl. 16.00 – 17.30, er gratis for elever og lærlinge og er delvist sponseret af Coop Fonden og Odsherred Erhvervsforum.
Samme aften afholdes også et humørfyldt og entusiastisk arrangement i samarbejde med LOF – her er overskriften ” Optimistisk og glad – med vilje! Få flere gode dage - privat og på jobbet”. 
Vi tager selvfølgelig forbehold for forsamlingsrestriktionerne, og håber vi kan mødes.

Læs mere og tilmeld dig her
Adresse:
SuperBrugsen Højby Sjælland
Højby Stationsvej 8
4573 Højby

CVR Nummer: 37 81 86 82
 

© Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her

Like os på Facebook

Følg os på LinkedIn

Facebook
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails? Klik her


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Odsherred Erhvervsforum · c/o Højby Stationsvej 8 · Højby 4573 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp