Copy
Pogledajte novi Glasnik FER-a u nastavku elektroničke poruke. Glasnik možete pogledati u pregledniku i preuzeti ga u PDF-formatu.

I ZNANOST, ISTRAŽIVANJE I GOSPODARSTVO

Zlatna medalja Sustavu za mjerenje depresije

Na 7. izložbi inovacija I3G, održanoj u Ivanić-Gradu 19. i 20. svibnja, FER se predstavio radom "Sustav za mjerenje depresije" koji je osvojio zlatnu medalju! Autori rada su Eda Jovičić, mag. ing., Damir Mulc, dr. med., dr. sc. Krešimir Friganović, dr. sc. Jakša Vukojević, Ivana Kinder, mag. ing., i prof. dr. sc. Mario Cifrek, a projekt se provodi u suradnji s Klinikom za psihijatriju "Vrapče".
Doc. dr. sc. Marko Horvat novi predsjednik Znanstvenog vijeća HCR-CTRO-a

Doc. dr. sc. Marko Horvat izabran je za osmog predsjednika Znanstvenog vijeća Hrvatskog centra za razminiranje – Centra za testiranje, razvoj i obuku d.o.o (HCR-CTRO). Od samoga osnutka Znanstvenoga vijeća HCR-a 1998. godine, FER-ovi znanstvenici značajno su doprinijeli razvoju humanog razminiranja u Hrvatskoj.

I STUDENTI I NASTAVA

Upišite doktorski studij "Elektrotehnika i računarstvo"

Doktorski studij "Elektrotehnika i računarstvo" nositelj je oznake i certifikata visoke razine kvalitete koji mu je dodijelila Agencija za znanost i visoko obrazovanje. Ostvarite svoj znanstvenoistraživački potencijal i budite predvodnici stvaranja novih znanja i tehnologija u gospodarskom ili akademskom sektoru.
Otvoreni natječaji za upis na specijalističke studije

Otvoreni su natječaji za upise na tri FER-ova ugledna poslijediplomska specijalistička studijska programa koje provodimo u suradnji s partnerima iz gospodarstva. To su: "Informacijska sigurnost", "Transformatori" i "Proizvodi, digitalne inovacije i tehnologije u osiguranju – INSURTECH".

I ŽIVOT @ FER

15. Job Fair oborio sve rekorde!

Sportska dvorana Martinovka ove je godine na dva dana promijenila svoju primarnu funkciju te postala mjesto susreta 134 poduzeća iz 15 različitih industrija i više od 5000 studenata STEM usmjerenja. Usto, tijekom sajma na FER-u se održalo 16 radionica koje je posjetilo više od 300 studenata, a za sve sudionike na kraju prvoga dana bio je organiziran Loosen up party u KSET-u.
podkist #22: "What" je besplatan, "how" se naplaćuje

Stručnjak za kibernetičku sigurnost Tino Šokić u novom je podkistu otkrio kako je krenuo u poduzetničke vode, što sve predstavlja kibernetičku ugrozu, kako ostaviti najbolji mogući dojam na razgovoru za posao, ali i objasnio Petrovo načelo. Za kraj, savjet stručnjaka za kibernetičku sigurnost glasi: "Lozinke su loše ako ih se može lako pogoditi".

I NADOLAZEĆI DOGAĐAJI

DAN DOKTORATA
2. lipnja 2022.
Website
Instagram
Facebook
LinkedIn
Ako želite promijeniti način na koji primate ove mailove možete ažurirati svoje postavke ili otkazati pretplatu.