Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser.
11 maart 2021
Nog een paar dagen en dan zijn de verkiezingen. Weet u al op wie u gaat stemmen? In de stemwijzer van de gezamenlijke actiegroepen vindt u het standpunt van politieke partijen over Lelystad Airport. Wij geven een noodsignaal af aan de politiek en de kiezers om de Veluwe te redden! We hopen dat u stemt op een politieke partij die vóór de Veluwe en vóór woongenot en natuur is. En, dat u onze video wilt delen!

Video noodsignaal

De afgelopen weken hebben vrijwilligers heel hard gewerkt om een mooie video te maken met het oog op de verkiezingen. We vragen je hulp om deze video te verspreiden. Met z'n allen maken we het verschil!

Stemadvies verkiezingen

Op onze website vind je in 1 overzicht op welke partij je het beste kunt stemmen als je tegen laagvliegen of de uitbreiding van Lelystad Airport bent.
Naar het stemadvies
Video Noodsignaal van de Veluwe. Help hem verspreiden!
Deel onze noodsignalen op
Facebook, Twitter en e-mail!

Breng anderen op de hoogte van de dreigende verkwanseling van natuur(beleving) en woongenot.
Facebook   Email   Twitter
Lelystad Tapes
Politieke besluitvorming is een schimmig spel. Niet in de Tweede Kamer, maar achter de schermen wordt het werkelijke spel gespeeld. Vaak in het diepste geheim en al even vaak met behulp van een spindoctor of lobbyist. Zo ook in het dossier Lelystad Airport.

De afgelopen weken belde Stan Raduan de Vrede, lobbyist in het Haagse, in het geheim met een aantal topfiguren uit de Nederlandse politiek en bekokstoofde de toekomst van Lelystad Airport. Stichting Red de Veluwe legde beslag op de geheime videotapes van deze gesprekken. Ontluisterend ;-) Beluister de Lelystad Tapes
Steun ons
We zijn juridische acties aan het voorbereiden tegen de natuurvergunning. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Iedere bijdrage helpt! 
 
Al honderden inwoners van de Veluwe hebben een bedrag gedoneerd om onze juridische strijd te steunen. 
Ja! Ik wil ook steunen
Wat hebben we nog meer te melden?
  • Minister Schouten is van plan om Lelystad Airport een natuurvergunning te verlenen voor 10.000 vliegbewegingen. U kunt tot en met maandag 29 maart een zienswijze indienen op de website van rvo.nl Wij bereiden samen met diverse organisaties en advocaten een zienswijze voor.
Stichting Red de Veluwe is 1 van de 21 deelnemers van de Samenwerkende Actiegroepen Tegen Laagvliegen (SATL). 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven via onze website. U kunt zich uitschrijven van deze nieuwsbrief