Copy
Inkább a böngészőmben olvasom el!

Macademia Blog

Bejegyzések mailben. Apple, Macintosh, iPad és iOS - róluk szól ez a blog. Nevét a 15 éven át megjelent  Almalap  magazintól kapta. Bejegyez Ferenczy Gábor,Macademia oktatója.
Szomorúan vettem észre, hogy a hírlevélre válaszolt üzenetek valahol eltűnnek a neten. Tesztelem, hogy hol a hiba. Ha írnál, kérlek, erre a mail címre írj: gaborferenczy@me.com

De hová tűnt Damon Hill és a többi ember? :: játék iPadre

A Hidden Folks (Rejtőzködő emberek) a klasszikus rejtvények egyikének, a "keresd meg a képen az elrejtett tárgyat" iPades verziója. Persze annyival több is, mint amennyivel többet tud az iPad a papírlapnál, animációk, hangok és hasonlók. Az 1490  forintot nekem megérte, eddig vagy tíz órám ment az ember-vadászatra, és még mindig van megoldatlan pálya. És még nem is vásároltam további pályákat. Az értékelés egyértelműen öt-csillagos. Sajnos magyar nyelvű változatlan még nincs, ami igazából nem fájdalom, a fejlesztők várják az önkéntes fordítót, fordítókat – jelzem én is.Ami nekem hiányzik, a segítség kérés, ha nagyon nem találok valamit, akkor – akár pénzért –, de hadd tudjam meg, hol voltam vaksi (de nem komondor).
Böngészőben olvasom el!

Korábbi írásaink

Azok a jobbról beúszó üzenetek avagy az Értesítési központ
Mac Mail, Mail Drop meg pár apróság
MBA, MBP 13 és 15 teljesítmény teszt
Miért nem telepítem azonnal az új macOS-t, a Catalinát?
Keresés Macen II. (Spotlight)
Megosztom
Tweetelem
Elküldöm
Megosztom

Csoportos képzéseink:

Mac OS :: iMovie :: Pages :: Numbers :: Keynote :: Adobe

Copyright © 2019 Macademia, Minden jog fenntartva.


Adataid módosításához kattints ide! :: Leiratkozáshoz kattints ide!

Email Marketing Powered by Mailchimp