Copy
Inkább a böngészőmben olvasom el!

MACADEMIA HÍRLEVÉL

Kedves <<Keresztnév>>!

Új képzési időpontokat írtunk ki a Macademia oldalán, ezért kapod ezt az emailt. Az itt felsorolt képzések kivétel nélkül csoportos képzések. Jelentkezni a kék időpontra kattintva lehet. Jelentkezni a képzés előtt legkésőbb két munkanappal lehet. A képzési időpontok változhatnak – ez az email elküldésekor érvényes terv.
Ajándékozz Macademia oktatást vagy képzést!
Ajándékozz képzést! Tudást adni jó!

Mit tanulunk meg?

Négy óra alatt összebarátkoztatjuk a Mojave-val (Mac OS X 10.13), a Macintosh számítógép operációs rendszerével. Ennek a képzésnek a célja, hogy megismerjük a Mac OS X működési elvét, megtanuljuk a rendszert testreszabni, értően kezeljük az ablakokat és tudjuk, mikor melyik alkalmazást érdemes használni. Megismerjük a több felhasználós működést és a fájlrendszer felépítésének szisztémáját.
Bővebben > > >

Mit tanulunk meg?

A Pages alkalmas levelek, dokumentumok, jelentések elkészítésére, írja és olvassa a Microsoft Word állományokat is. Segítségével, felhasználva az Apple által előre elkészített sablonokat, hírlevelet, katalógust és más kis-kiadványt is készíthetünk. A négy órás gyakorlat során, Mac előtt ülve elkészítünk egy céges sablont és megtanuljuk a kiadványszerkesztést is Pages-módra.
Bővebben > > >

Mit tanulunk meg?

A Numbers az Excelnek azt az öt százalékát tudja, amelynél többre az Excel használók kilencvenöt százalékának nincs szüksége. A Numbers gondolkodása eltér az Excelétől abban is, hogy felismerte, a legtöbben nem pusztán számítások elvégzésére és grafikonok megrajzolására használják a táblázatkezlőt, de szeretnek abban tisztességes külalakú dokumentumot is készíteni. A négy órás gyakorlat során, Mac előtt ülve ismerjük meg a Numbers használatát, az Apples ablonjait felhasználva készítünk el azonnal nyomtatható jelentést, táblázatot anélkül, hogy kilépnénk a Numbersből.
Bővebben > > >

Mit tanulunk meg?

Steve Jobs legendás előadásaihoz a Keynote programot használata - valójában az alkalmazást épp az előadásaihoz kezdték fejleszteni az Apple-nél. A Keynote segítségével látványos prezentációkat készíthetünk,az alkalmazás érti a PowerPoint állományokat is. A négy órás gyakorlat során, Mac előtt ülve elkészítünk egy mindent tudó prezentációt képpel, hanggal, zenével, filmmel és animációval.
Bővebben > > >

Mit tanulunk meg?

A félnapos gyakorlaton (elvben) bedigitalizálunk videókamerával készült felvételt, majd a nyersanyagot összevágjuk, feliratozzuk, kisebb effekteket alkalmazunk és visszajátszuk videóra. A gyakorlat célja, hogy megismerjük az iMovie használatát, eszközeit. A tanfolyam során mindenki önállóan, gép mellett munkálkodik.
Bővebben > > >
Megosztom
Tweetelem
Elküldöm
Megosztom
+1
Copyright © 2018 Macademia, Minden jog fenntartva.


Adataid módosításához kattints ide! :: Leiratkozáshoz kattints ide!

Email Marketing Powered by Mailchimp