Copy
Inkább a böngészőmben olvasom el!

Macademia Blog

Bejegyzések mailben. Apple, Macintosh, iPad és iOS - róluk szól ez a blog. Nevét a 15 éven át megjelent  Almalap  magazintól kapta. Bejegyez Ferenczy Gábor,Macademia oktatója.
Szomorúan vettem észre, hogy a hírlevélre válaszolt üzenetek valahol eltűnnek a neten. Tesztelem, hogy hol a hiba. Ha írnál, kérlek, erre a mail címre írj: gaborferenczy@me.com

MBP 16" teszt eredmények

Két bejegyzésben vizsgáltuk a MacBook Pro 16" árát – MBP 16" ára – szerintem és Mégegyszer a MacBook Pro 16" áráról –, jöjjön most három összehasonlítás az erejéről.


A DaVinci tesztben két és fél perces, effektekben gazdag videó-részt írnak ki H.264 formátumban a Blackmagic szoftverével. A Mac csak egy grafikus processzorát használhatja.
A Geekbench méri egy processzor teljesítményét. Egy processzornak több magja is lehet, amelyek párhuzamosan dolgoznak. Az egy magos mérés az eltérő magszámú procik összehasonlítására szolgált. Az egymagos teljesítményt nem szabad a magszámmal szorozni, a proci teljesítménye a szorzatnál kisebb lesz.
A videó dekódoló Handbrake feladatnál olyan feladat, ami jól párhuzamosítható: minden mag egy-egy képkocka átszámolásán dolgozik (elv).


És a korábbi mérések eredményébe helyezve a MacBook Pro 16".


Böngészőben olvasom el!

Korábbi írásaink

Mi dolgom a Letöltések mappával a Macen?
Négy cég "garázsa"
Numbers kezdetek kezdő Numbers használók számára
Kezdő iPadesnek kezdő beállítás
Apple Store
Megosztom
Tweetelem
Elküldöm
Megosztom

Csoportos képzéseink:

Mac OS :: iMovie :: Pages :: Numbers :: Keynote :: Adobe

Copyright © 2020 Macademia, Minden jog fenntartva.


Adataid módosításához kattints ide! :: Leiratkozáshoz kattints ide!

Email Marketing Powered by Mailchimp