Copy
Inkább a böngészőmben olvasom el!

Macademia Blog

Bejegyzések mailben. Apple, Macintosh, iPad és iOS - róluk szól ez a blog. Nevét a 15 éven át megjelent  Almalap  magazintól kapta. Bejegyez Ferenczy Gábor,Macademia oktatója.
Szomorúan vettem észre, hogy a hírlevélre válaszolt üzenetek valahol eltűnnek a neten. Tesztelem, hogy hol a hiba. Ha írnál, kérlek, erre a mail címre írj: gaborferenczy@me.com

Amber, a reptéri angyal

Amíg az ember a reptéren várakozik – konkrétan: Humberto Delgado –, akkor jobb híján reptéri játékot keres az iPadjére. És talál, mert ugye, mindenre van egy app. Amber az iPad lemerüléséig, magyar határig – FL330 – kitartott. A kevés szellemi, inkább kézgyorsasági feladatok ugyan egy idő után unalmasak, az átkötő történetek viszont viccesek. A mellettem űlő moziőrült szerint a történet hajaz a "Flört a fellegekben" történetre.


Aksi lemerülés miatt örök rejtély marad Amber sorsa számomra. A játék viszont alkalmas a repülésre való rákészülésre, a reptéren tervezett és nem tervezett várakozás elütésére lélekben 8-12 év köztiek és az én számomra. És ne tévesszük össze Haitit Tahitivel, hiába ugyanazok a betűk benne...
És jöjjön egy hosszabb videó arról, hogy a sztyuvik élete nem móka és kacagás. Amúgy feltűnt, hogy az Wizz-Ryan korszak előtt a stewardessek mind csinosak voltak? – hogy egy kis szexizmus is legyen a blogon.


Böngészőben olvasom el!

Korábbi írásaink

Fényképből mozgókép iMovie-val, avagy ki az a Ken Burns?
Négy Adobe link nézni, olvasni és letölteni
Mint a filmeken :: Mac iMovie trükk
Külföldön olcsóbb a Mac? (2020/02)
Automatikus tartalomjegyzék Pagesben Macen
Megosztom
Tweetelem
Elküldöm
Megosztom

Csoportos képzéseink:

Mac OS :: iMovie :: Pages :: Numbers :: Keynote :: Adobe

Copyright © 2020 Macademia, Minden jog fenntartva.


Adataid módosításához kattints ide! :: Leiratkozáshoz kattints ide!

Email Marketing Powered by Mailchimp