Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

Kunnen dromen werkelijkheid worden, krijgen individuele woonwensen een eerlijke kans en zijn we in staat om concreet bij te dragen aan ruimte voor een beter leven? We denken dat het kan, we wéten dat het kan. Lees meer over bouwen voor de toekomst en het verband tussen big data en vraaggestuurd ontwikkelen. 

funda Huis: data en dromen

Uit de big data van funda blijkt dat woningzoekers dromen van een kasteel, een vrijstaande woning zoeken en uiteindelijk een rijtjeshuis kopen. Zie hier de basis voor hét droomhuis van Nederland, op welke plek dan ook. Wij geloven in vraaggestuurd ontwikkelen: het funda Huis. Die past in iedere gemeente. Hopelijk ook in die van jou.
Ontdek het funda Huis

Lagerhuisdebat over verduurzaming 

“Order, order!”, roept de ‘speaker of the house’. Ging het er echt zo pittig aan toe? Hoe dan ook, het Lagerhuisdebat tussen bouwers, ontwikkelaars, corporaties en energie-experts legde waarheden én onwaarheden over de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad bloot.
Hoe houden we het betaalbaar?

Maasbode met binnenstraatjes op 5 hoog

Gestapeld wonen en toch een gemoedelijke, vertrouwde en veilige omgeving creëren. Dat is gelukt met woontoren De Maasbode, dé oplossing om gezinnen in de stad Rotterdam te behouden. Het wordt een betekenisvolle plek voor de nieuwe bewoners, waar Van Wijnen graag aan meewerkt. Heel bijzonder zijn de ‘overdekte binnenstraatjes’. 
Laat je verassen

De Munthof: toonbeeld van transformatie

Eind jaren ’60 was het een parkeergarage voor een chique hotel aan de Amsterdamse grachtengordel, later een verpauperd gebouw, en nu een betekenisvolle, toekomstbestendige kantoorruimte om fijn te kunnen werken. Door de grootschalige ingreep maakt De Munthof een flinke labelsprong van G naar A+. Transformatie en creativiteit in optima forma.
Vlieg mee door de Munthof

Naar 100% duurzaam hout

Toekomstbestendig betekent bij Van Wijnen ook dat we duurzaam geproduceerd hout met het FSC- of PEFC-CoC keurmerk verwerken. Zo daalt de CO2-uitstoot met tonnen per jaar. Voor de bouwsector een effectieve manier om het klimaatprobleem aan te pakken en de bossen te beschermen. 

Wat was onze CO2 reductie?
2019 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing