Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

We hebben het vaak over werken aan de toekomst. Voor ons betekent dat duurzaam werken, luisteren naar de wensen van de klant, maar ook het respecteren van de historie. Juist door oud en nieuw, op een bijzondere en duurzame manier met elkaar te verbinden, ontstaan vaak de mooiste creaties. Zo voegen we nieuwe betekenis toe aan een historische plek. We nemen je graag mee in een aantal mooie voorbeelden.

#indewereldvandeklant

Op donderdag 1 november vieren we met heel Van Wijnen de Dag van de Klant. Want 111 jaar lang betekenisvolle plekken maken, hebben we te danken aan mooie samenwerkingen met onze klanten. En omdat we daar nog beter in willen worden, stappen we op 1/11 in de wereld van de klant.
Hoe wij luisteren

365 dagen duurzaam 

Werken aan ‘betekenisvolle plekken’ betekent voor ons meer dan het creëren van een plek waar je nu graag woont of werkt. Ook de generaties na ons moeten kunnen genieten van een fijne leefomgeving. Daarom werken we vooral aan duurzame en toekomstbestendige plekken. Hoe? Je leest het op 365dagenduurzaam.
Nieuwsgierig?

Creativiteit vereist in hartje Amsterdam

Werken in een monument dat duurzaam en toekomstbestendig is? Het kan in het vernieuwde pand 'De Munthof' in de drukke Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. De metamorfose vroeg om veel creatieve oplossingen, want ruimte voor een bouwplaats was er niet.
Hoe wij dit aanpakken

Eerste blauwe dak in Vlaardingen

In Vlaardingen valt bijna 14% meer neerslag dan elders in het land. De strijd tegen het water krijgt hier dan ook een andere betekenis. Niet de zee, maar het water van boven is hier de grootste uitdaging. Als antwoord hierop is in de binnenstad het eerste blauwe dak gerealiseerd, in het Mariskwartier. Lees in het interview de enthousiaste reacties van gemeente Vlaardingen en het Hoogheemraadschap. En lees op de projectpagina alles over het Mariskwartier
Bekijk het project

Kopersbegeleiding sleept Award in de wacht

Van de eerste paal tot aan de finale oplevering… voor kopers van een nieuwbouwhuis is het allemaal best spannend. Een goede begeleiding is daarbij essentieel, vinden wij. Fijn dat onze klanten dat ook zo ervaren. Van Wijnen Harderwijk ontving hiervoor de ‘Kopersbegeleiding Award 2018’ van Stichting Klantgericht Bouwen.
Lees meer
2018 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing