Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

Een huis is meer dan een plek waar je slaapt en eet. Het is een plek waar je je veilig voelt, waar je de rust hebt om je te ontwikkelen en waar je samen kunt zijn. Zo’n plek vinden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom werken wij graag aan het creëren van plekken die meer bieden dan een dak boven je hoofd. En die toekomstbestendig zijn. Waar je kan genieten van het leven.

Toekomst voor de mijnwerkerskolonie 

Het was altijd goed thuiskomen in Sanderbout na een dag werken in de mijnen. Deze oude wijk in Sittard onderging een complete metamorfose. De karakteristieke uitstraling is er nog steeds te vinden. Het is nu weer een plek waar bewoners graag wonen en elkaar ontmoeten. Bekijk hier de video en lees meer over het project op onze website.
Bekijk de video hier

Vergaderen tussen de petflessen

Duizenden gebruikte petflessen vormen de wanden van het STORK paviljoen in Hengelo. Dit tijdelijke en circulaire monument biedt volop ruimte voor workshops, vergaderingen en cursussen.
Meer over deze unieke locatie

Van oude kolos naar short stay wonen

Het vervallen faculteitsgebouw van de Universiteit Twente heeft een geheel nieuw en internationale bestemming gekregen. Studenten van over de wereld vinden hier hun tijdelijke stek om zich in de technische studies te verdiepen.
Ontdek dit project

Koffie in de keet...

Op de bouw starten we de dag altijd gezamenlijk met een ‘bakkie’. Niet alleen vanwege de opkikker, maar ook om met elkaar te zorgen dat iedereen aan het einde van de dag ook weer gezond en veilig naar huis kan. Ben Bergsma, directeur Operatie bij Van Wijnen, legt uit hoe dat zit.
Lees de volledige blog

Een veilig thuis 

Ooit gingen hier poststukken in en uit, nu kun je er comfortabel wonen. Iedereen heeft een veilig thuis nodig, vinden wij. Maar niet iedereen kan dat betalen. Daarom helpen we graag een Gronings gezin dat nu geen veilig thuis heeft. Benieuwd hoe jij twee jaar gratis kan wonen in de versterkte, verduurzaamde en verbeterde woning? Klik hier
Meer over dit initiatief
2018 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing