Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

Werken met extra aandacht voor mens en milieu. Dat is de manier waarop wij bouwen aan ruimte voor een beter leven. Dat dat meer is dan alleen het maken van mooie gebouwen zie je bijvoorbeeld terug in het uitdagende project van het Almeerse Flevoziekhuis, waar we werken tussen de intensive care en de spoedeisende hulp. Maar dit zie je ook terug in onze Inspiratiedagen, waarin we op zoek gaan naar wat een betekenisvolle plek voor iemand is. We wensen iedereen een fijne vakantie!

Op zoek naar betekenisvolle plekken

Tijdens onze Inspiratiedagen zijn we met ondernemers en bestuurders op zoek gegaan naar bijzondere plekken. Wat is een betekenisvolle plek voor iemand? We vroegen het aan onze gasten en verrassende sprekers én we gingen zelf op pad om ons te laten inspireren. Bekijk hier de sfeerimpressie van de Inspiratiedagen en geniet mee!
Bekijk de video

Complexe uitdaging: patiënt staat voorop

De spoedeisende hulp, intensive care, het dialysecentrum, de afdeling radiologie en de bestaande operatiekamers: het zijn allemaal buren van het bouwproject in het Almeerse Flevoziekenhuis. De patiënten van deze afdelingen zijn enorm gevoelig voor geluid en trillingen. Een grote uitdaging om zonder overlast nieuwe operatiekamers en een MRI-complex neer te zetten.
Meer weten over dit uitdagende project?

Een duurzame reis met NS

Met de NS gaan we al ruim 20 jaar samen op reis. We mogen er aan bijdragen dat al die miljoenen reizigers vanaf een veilig station vertrekken en op een net zo veilig station aankomen. Zo houden we ons bezig met het restaureren en verbeteren van stationsgebouwen, maar doen we ook veel aan nieuwbouw en verbouw van winkels en fietsenstallingen in en op het station. 
Meer over deze samenwerking

Voor iedereen een eigen plek

“Het was een gedateerd gebouw met meerpersoonskamers, kleinere huiskamers, donkere gangen. Een omgeving waarin je eigenlijk niet de zorg kan geven zoals je dat wilt doen”, vertelt Marlène Balvert van De Vijf Havens. Een grootschalige renovatie van het verpleeghuis De Vijf Havens in Rotterdam was nodig. Lees meer over het project en bekijk de video.
Meer over dit project

Olympisch: bouwen op een postzegel 

Tussen spoorlijn, brug, gracht en watertransportleidingen in Amsterdam verrijst een heus sporthotel: het Olympic Hotel. Zo’n complexe bouwlocatie vraagt om bijzondere oplossingen en flexibiliteit. Lees hoe buurman Jan te Riele dit project ervaart.
Bekijk de video

Op naar 100% duurzaam hout

Zonder hout geen bouw. Maar als we niet oppassen, is er over enige tijd geen hout meer beschikbaar. Daarom werken wij zoveel mogelijk met hout dat van duurzame herkomst is. Dat doen we nu voor 95% zoals we hadden beloofd. En we gaan door tot al het hout dat wij gebruiken duurzaam is.
Lees hier meer
2018 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing