Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

Samenwerken in bouwprojecten is de gewoonste zaak van de wereld. Want samen zet je het beste resultaat neer. Maar samenwerken is meer dan samen ergens de schouders onder zetten. Het gaat ook om het gesprek aangaan, durven vragen en delen. Want dat zorgt dat we van elkaar leren, nieuwe ontdekkingen doen en inspiratie opdoen. 

Gerben wilde eens totaal iets anders

Gerben Kuijten verhuisde onlangs naar een nieuwbouwwoning in Hendrik-Ido-Ambacht, die volledig werd ingericht naar zijn wensen. Mooi makkelijk! In aflevering 9 van #PLEK vertelt hij erover. Verhuizen naar een nieuwbouwhuis zonder al teveel zelf te moeten doen? Dat kan met de woonklaar service MijnHuis.
Bekijk hier de video

De toekomst pakken we samen op

Een krimpende arbeidsmarkt, schaarste in grondstoffen en een groeiende afvalberg. De toekomst is niet langer een zorg van de generaties na ons, maar van onszelf. Als mens, en als bedrijf. Tahlvik Leung (HR manager) ontmoet Marije Kamphuijs (Manager Circulariteit) ontmoeten elkaar en praten elk vanuit hun eigen discipline over het thema toekomstbestendig.
Lees het interview

Samen denken over aardgasloze hoogbouw 

Hoogbouw zonder aardgas is een vak apart. Daar wilden we meer van weten. Via LinkedIn vroegen we hoe de markt daarover denkt en er werd enthousiast gereageerd. Met als resultaat: een inspiratievolle dag samen met installateurs, adviseurs en leveranciers, waar we van elkaars ideeën leerden. Nieuwsgierig? 
Bekijk de vlog

Project Milestone op DIGITAL 2018 in Keulen

Een internationaal publiek van innovators, industrie, politiek en veelbelovende talenten kwamen begin november samen om te leren en te werken aan vernieuwende ideeën op het gebied van automatisering. Rudy van Gurp (Innovatiemanager) was erbij en vertelde over 3D-betongeprinte huizen: Project Milestone. Een nieuwe techniek die naar verwachting veel te weeg gaat brengen in de bouwwereld. 
Lees meer over dit project

Samen zijn we het verlengstuk van de VvE's

Hoe zorg je dat je vastgoedportefeuille - met meer dan 700 verbonden VvE’s - in goede conditie blijft? Dat vraagt om meer dan alleen het snel uitvoeren van reparatieverzoeken. Hoe ga je om met het grote aantal VvE’s, hoe zorg je voor grootschalig onderhoud en ben je reparaties slim voor? Door samen het verlengstuk te vormen. Lees hoe De Alliantie VvE Diensten onze samenwerking ervaart.
Lees meer
2018 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing