Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

Kan Van Wijnen daadwerkelijk het verschil maken in iemands leven? Hoe krijgen we het voor elkaar om een complex bouwproces tot een goed einde te brengen? En hoe gaan we om met de kansen voor de toekomst als het gaat om duurzaamheid, de energietransitie en toekomstbestendige bouw. Het antwoord op deze vragen vind je in deze nieuwsbrief.

Duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld  

De start van het Academisch Jaar 2019-2020 kreeg voor studenten en medewerkers van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) een extra dimensie nu zij dagelijks gebruik kunnen maken van Atlas, het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld. Ben je benieuwd hoe duurzaamheid er uitziet? 
Bekijk de infographic

Een toekomstbestendige bouwsector

Dick van Ginkel, innovatiemanager bij Van Wijnen, zoekt naar nieuwe concepten voor de toekomstbestendige bouw. Het Klimaatakkoord roept tal van vragen bij hem op. Ook mist hij daarin de sociale aspecten van de energietransitie. “Je moet op wijkniveau slimmer kijken wat nodig is”, zegt hij in vakblad Gawalo.
Lees het interview

275 nieuwe woningen aan grachtengordel

Aan de Bilderdijkkade in Amsterdam-West ontwikkelde en bouwde Van Wijnen Kwintijn: 275 woningen rondom twee binnentuinen, pal naast rijksmonument De Hallen. Bouwen in de binnenstad vraagt om een nauwkeurige planning en een zorgvuldig uitgewerkt logistiek plan. Benieuwd naar hoe Van Wijnen hier te werk is gegaan? Lees dan verder. 
Meer over bouwen in de binnenstad

MVO: een kwestie van doen

“Ik geloof sterk in een samenleving waarin iedereen meedoet”, zegt grensverleggende pionier Ralph Albers van Van Wijnen Arnhem. Deze vestiging ontving onlangs een lokale juryprijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, omdat deze vestiging hulp aan kleine sociale projecten tot duurzame samenwerkingen uitbouwt. Albers: “We willen iets positiefs kunnen betekenen in iemand's leven.”
Laat je inspireren

Kom ook naar het MOVE Together-event

De wereld een beetje beter maken door onze voetafdruk te verkleinen. Dat kunnen we niet alleen. Daarom nodigt Van Wijnen je uit voor MOVE Together aan de Loskade in Groningen: een hele week waarin we samen met ambassadeurs, ketenpartners, relaties, docenten en onze eigen medewerkers betekenis geven aan de toekomst.

Ja, ik doe mee
2019 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing