Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

Bouwen in de binnenstad van onze drukbevolkte steden vraagt om een nieuwe aanpak. De beperkte ruimte op en om de bouwplaatsen brengen uitdagingen met zich mee. Dat vraagt om andere oplossingen in onze manier van bouwen. Zo zoeken we in elke opgave de verbinding met bewoners, klanten en de omgeving om deze plekken veilig en goed te realiseren.

Modulair bouwen is snel en duurzaam

Wist je dat we door modulair te bouwen op het Mariskwartier in Vlaardingen 60.000 km aan ritten hebben bespaard? Dat is maar liefst 1,5 keer de wereld rond! Onze uitvoerder Kees Marelis en werkvoorbereider Herman Kulik zetten de vijf voordelen van modulair bouwen op een rij.
Ontdek de voordelen

Ouderinitiatief creëert droomplek 

Iedereen wil graag een mooie en gezellige woonomgeving. Ook jongeren met een beperking verdienen een veilige plek. Daarom sloegen ouders in Moordrecht de handen ineen om deze droom voor hun kinderen waar te maken. Lees hier hoe ouders samen met ons deze woonvoorziening hebben gerealiseerd. 
Lees meer

Uitreiking Landelijke Bouwplaatstrofee 2018

We doen er alles aan om de bouw veilig te laten verlopen. Om dit te stimuleren reiken we elk jaar de landelijke Bouwplaatstrofee uit aan het team met de schoonste en veiligste bouwplaats. Bekijk de film en zie welke twee teams er dit jaar met de trofee vandoor gingen.
Ontdek de winnaars in deze video

Dak ijshockeyhal Thialf verstevigd 

We hebben de stabiliteit van het pand vergroot door het dak te verstevigen. “Een knap staaltje werk”, volgens Thialf directeur Marc Winters. De ijshockeyspelers konden na vier weken weer veilig het ijs op.
Meer over dit project

Duurzaam Gebouwd Congres 

Hoe kunnen we met elkaar het roer omgooien om duurzamer te bouwen? Kom naar het congres op 14 februari en praat mee over samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. Kom luisteren naar Hilbrand Katsma, directeur Van Wijnen Noord en keynote spreker. Of neem deel aan de workshop van Marije Kamphuis, manager circulariteit bij Van Wijnen over: “Circulariteit; van containerbegrip naar begrip voor elkaar”.
Lees meer
2019 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing