Copy
Van Wijnen actueel
Van Wijnen logo

De mooiste resultaten komen tot stand door aandacht. Aandacht voor elkaar, voor de bouwers, de gebruikers én de omwonenden. Maar ook voor de omgeving, de natuur en het water. Dat maakt niet alleen de samenwerking een stuk prettiger, het levert altijd veel meer op dan alleen een mooi gebouw. En dat is precies wat wij willen doen. In deze Actueel vind je er een aantal bijzondere voorbeelden van.

High-tech 'noaberschap' in Ruurlo

Heel doelbewust koos het vooruitstrevende bedrijf Bronkhorst High-Tech BV de Achterhoek als plek om te vestigen. Rust, ruimte en ‘noaberschap’ staan hoog in het vaandel van dit groeiende technische bedrijf. Directeur Henk Tappel vertelt erover.
Bekijk de #PLEK video

Maak doe-het-zelvers blij met bouwmateriaal

Klussen doen met professioneel bouwmateriaal. Dat werkt toch het beste. Het resterende bouwmateriaal van project Hogekwartier in Amersfoort krijgt daarom een tweede bestemming. Op de bouwplaats staat daar als pilot de eerste bouwkringloopcontainer van Nederland.
Lees hier meer

Warme band door groot onderhoud

Persoonlijke aandacht maakt alles mooier. Dat geldt zeker voor het resultaat van de facelift van acht Bredase flatgebouwen. Daar knapte niet alleen de appartementen, maar ook het buurtgevoel van op. Bewoners weten elkaar nu meer te vinden.
Lees meer

Reuring bij de Kauwgomballenfabriek

Dat blijvend vertrouwen zorgt voor bijzonder mooie projecten, bewijst de bouw van het Postillion Hotel in Amsterdam. Het ooit verwaarloosde en desolate terrein van de Kauwgomballenfabriek is omgetoverd tot een unieke plek aan de rand van de stad waar het ook ‘s avonds en in het weekend bruist.  
Meer over dit project

Schoolvoorbeeld van samenwerken

Hoe is het als er pal tegenover jouw school 43 nieuwe BENG-huurwoningen worden gebouwd? De zorgen over overlast en herrie bleken mee te vallen voor basisschool de Vijf Sterren. En voor de schoolkinderen was het een bijzondere en leerzame belevenis.
Meer over deze samenwerking

Een kijkje in de toekomst met VR

Door je woning wandelen nog voordat deze gebouwd is? De nieuwe bewoners van het voormalige evenemententerrein Stekeldijk in Purmerend bekeken hun toekomstige stekje nog voordat er één steen was gelegd. Met VR volgden ze het voortraject op de voet. 
Lees hier meer

Kansen voor jong talent

Jong talent dat verder wil komen weet steeds vaker de weg naar Van Wijnen te vinden. De leuke projecten, de ontwikkelmogelijkheden en het ondernemerschap binnen ons bedrijf spreken hen aan. Mitchell neemt je mee in de ervaringen van werken bij ons bedrijf.
Bekijk de vlog hier
2018 Van Wijnen


Geen nieuwsbrieven meer ontvangen?
Meld u hier af voor deze mailing