Copy
spacer.gif
 
Lees deze e-mail online.
 
Logo Hersenonderzoek.nl Nieuwsbrief Hersenonderzoek.nl
 
 
 
 
 
Heb jij je disseminatie al rond? Wij kunnen helpen!

Disseminatie. Subsidiegevers vragen er om, maar hoe begin je ermee? Welke informatie is interessant om te delen en hoe verspreid je het nieuws? Hint: wij hebben een nieuwsbrief met meer dan 20.000 ontvangers 😉

Wat dacht je van een artikelenserie, een videoserie, podcasts of een interview? Speel de updates en resultaten van jouw onderzoek in de kijker via Hersenonderzoek.nl.
 

mini-colleges | panels voor participatie | blogserie van onderzoeksresultaten | Hersenfestivallivestream podcast | introductievideo | 1-minuut-academies |  wervingscampagne | deelnemersverhalen van patiënten en gezonde controledeelnemers | tussentijdse video updates en nieuwsberichten | interview

 
 
 
 
 
 
 
De eerste publicatie over dit register: wat levert het op?

Draagt een register als Hersenonderzoek.nl bij? Hoe richt je het in en wat levert het op? Ons eerste artikel focust op de eerste 18 maanden van ons bestaan. 

 
Naar het artikel
 
 
 
 
 
Neem onze services op in je subsidieaanvraag

ZonMw, de Hersenstichting en Alzheimer Nederland benoemen het al in hun subsidieoproepen: zet Hersenonderzoek.nl in om je werving te borgen. Ook voor disseminatie kun je bij ons terecht.

Neem daarom al tijdens het schrijven van je subsidieaanvraag contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend een berekening van het aantal mensen dat we voor je kunnen benaderen en een inschatting van het aantal inclusies dat onze hulp kan opleveren. 

 
Vertel ons wat je nodig hebt
 
 
 
 
 
Was jouw onderzoek in de media? Stuur het ons toe!

Onlangs verscheen deze podcast over het onderzoek Langer cognitief gezond waarvoor wij deelnemers zochten. En extra slim: de  onderzoekers van het UMCG benoemen het vervolgonderzoek CogFlex waar ze nu deelnemers voor zoeken. Inspirerend, niet? 

Is jouw onderzoek ook in de media geweest? Bijvoorbeeld op de website van je instituut, in de krant, op tv of de radio? Wij delen het graag. 

 
Mail ons jouw media
 
 
 
 
 
 
Top 3:
Hierom kiezen onderzoekers voor Hersenonderzoek.nl
  1. Grote groep in één keer benaderen
  2. Toegang tot moeilijk te bereiken doelgroepen
  3. Pre-screening mogelijkheden
Lees hoe andere onderzoekers Hersenonderzoek.nl ervaren. Heb je collega's die ook op zoek zijn naar deelnemers? Stuur hen deze infosheet toe. 
 
Stuur de infosheet door
 
 
 
 
 
Via Hersenonderzoek.nl vind je snel jouw deelnemers 
 

Ruim 25.000 mensen maakten al een profiel aan. Zij staan te popelen om deel te nemen. Benieuwd of we ook voor jou kunnen werven? Laat ons weten wat je nodig hebt.

 
hersenonderzoek_check.png Medische achtergrond 
 
hersenonderzoek_check.png Leefstijl
 
hersenonderzoek_check.png Demografie 
 
Neem contact op
 
 
 
 
 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld bij uw inschrijving bij Hersenonderzoek.nl. Wilt u deze mailing niet meer ontvangen? U kunt zich hier uitschrijven.

Copyright © 2021 Hersenonderzoek.nl