Copy

#11 - April 2019

Met de Climate Campus nieuwsupdate informeren wij u tweewekelijks over de onderwerpen die spelen binnen ons netwerk. 

Updates:

  • Wilt u meer weten over regenwater? Kom dan naar de training regenwatersystemen, georganiseerd door Mijn Waterfabriek op 25 april bij onze partner Wavin. Bekijk hier de uitnodiging en schrijf u in!
  • Hoe kan cultuurhistorie helpen bij het vinden van oplossingen voor klimaatadaptatie? In Kampen is die toegevoegde waarde nu bewezen in het project Waterkansen voor de gemeente Kampen. Bekijk hier het bericht.
  • Het concept-Voorkeursalternatief voor de dijkversterking van de IJsseldijk Zwolle – Olst ligt ter inzage en beschrijft het ontwerp van de dijk. Benieuwd? Ga hier naar de website van waterschap Drents Overijsselse Delta.
  • Uitslag van de polle in onze vorige update: de nieuwe naam voor de Climate Campus bijeenkomsten is geworden.... Climate Campus Connects. Dankzij de inzendingen kwam dit uit de bus, dank voor alle stemmen en suggesties!
  • Heb jij nieuws dat je met de overige Climate Campus partners wilt delen? Mail ons, wij delen het graag in onze nieuwsupdate! 
Kinderen van basisschool De Zevensprong in Stadshagen vergroenen hun schoolplein. De boel wordt nu ook een stuk fleuriger omdat de Climate Campus en Hornbach de handen ineen hebben geslagen, bekijk het hier
Uitnodiging Climate Campus Event 
Ontdek de Digitale Tweelingstad & gamification voor klimaatadaptatie op 16 april a.s.

 
Meld je aan!
Community Garden The Hive aan het Hanzeland
Gestart door studenten Internationale Honours college Windesheim.


 
Terugblik!
Partners SunnyRain Solutios en  Openbaar Belang leveren de eerste 40 sociale gasloze huurwoningen op met klimaatsubsidie van waterschap Drents Overijsselse Delta.
Meer info!
Nog meer lezen? Ga naar onze nieuwspagina
Volg onze social media kanalen:
Vragen, nieuwsupdate frequentie wijzigen of uitschrijven?
Mail naar climatecampus@gmail.com


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Climate-Campus · climatecampus@gmail.com · Zwolle, Overijssel 8017 JZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp