Copy

Nieuwsbrief 1 - september 2020

Hierbij ontvangt u de eerste digitale nieuwsbrief van HEX21, een initiatief van Marcel de Vries en Herman Steen. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een belangrijke relatie bent van de initiatiefnemers. Met deze nieuwsbrief informeren wij u over alle ontwikkelingen van HEX21 en ander direct gerelateerd nieuws.

HEX21 is dé nieuwe online tool die je altijd controle geeft over alle kosten in een project. HEX21 is er voor iedereen die projecten doet en deze beheerst en binnen budget wil uitvoeren. Alle kosten (uren en uitgaven) worden up-to-date bijgehouden en je hebt in 1 oogopslag op elk moment overzicht. Inclusief de te verwachten en gecommitteerde kosten. 

HEX21 is gemaakt voor project managers, door project managers.

Uiteraard respecteren wij de AVG-regelgeving. Indien u de nieuwsbrief niet wilt ontvangen, dan kunt u dat eenvoudig aangeven via een e-mail naar 
info@hex21.nl of onderin de nieuwsbrief klikken op “Afmelden”. U zult de nieuwsbrief dan niet meer ontvangen. 


U kunt de nieuwsbrief ook doorsturen naar personen voor wie u denkt dat deze nieuwsbrief interessant is. Via de aanmeldknop onderin deze mail kunnen zij zich dan aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangen de eerstvolgende nieuwsbrief direct per e-mail. De nieuwsbrieven komen ook op onze website te staan. 

Herman Steen en Marcel de Vries: “Ga HEX21 gerust eens testen en ga ermee aan de slag!”


Marcel de Vries en Herman Steen zijn de founders van HEX21. Zij zagen een gat in de markt voor een online tool, die altijd en overal controle geeft over de kosten van een project. Het idee voor HEX21 ontstond al enkele jaren geleden. Voor hun klanten bij Synamic hadden Herman en Marcel vanuit excel een eigen doorontwikkeling gemaakt van een projecttool die de kosten van projecten beheerste. Herman: “Er was duidelijk behoefte aan een uitgebreidere rapportagetool. Klanten spraken ons hierover aan, en vroegen ons of deze tool er niet was en dan met name ook om een tool om de cashflow goed te beheren”.  

Marcel: “We zijn ons toen gaan oriënteren en zijn gaan zoeken op de markt. Vooral vanuit de gedachte om een online project management tool te vinden waar alles al in zat. Van financiële controle tot risico-inventarisatie en bijv. van stakeholdersmanagement tot documentcontrol. De conclusie was al snel dat die tool er niet was. Toen hebben we besloten het zelf te gaan ontwikkelen. Weliswaar in fasen en dan allereerst te starten met datgene waar het meest behoefte aan was: een tool voor financiële controle, online en altijd bereikbaar. De tool kreeg de naam HEX21 en werd gedurende het jaar 2019 ontwikkeld; de launch was eind vorig jaar.

Herman: “De ontwikkeling kostte veel tijd en energie omdat we het gelijk goed wilden hebben. Natuurlijk blijf je altijd door ontwikkelen aan een tool, maar het fundament van HEX21 staat nu zeker. Het werkt! Grote, complexe projecten passen perfect in HEX21. Het is ontwikkeld door en voor project managers, dus het sluit aan bij de markt. HEX21 geeft financiële controle over projecten en maakt iedereen blij: de project manager, de financial controller en ook de directie. Het slaat een brug tussen alle partijen binnen een organisatie omdat iedereen op hetzelfde moment de beschikking heeft over dezelfde, juiste cijfers. En daarmee dus overzicht en controle heeft”. 

Marcel: ”We krijgen veel positieve reacties van de eerste gebruikers. Je moet HEX21 in de online omgeving gewoon meemaken. Ga testen, ga er mee aan de slag, je kunt HEX21 vier weken gratis als demo gebruiken. We helpen graag, bij vragen kun je ons altijd bellen. Ik ben er van overtuigd dat klanten niet alleen volledige financiële controle over hun project krijgen, maar dat ze er zelfs ook letterlijk geld mee besparen. Door de controle kan je tijdig ingrijpen als er iets onverwachts gebeurt in een project”.

Herman: “Ons plan is HEX21 te gaan uitbreiden met nog meer mogelijkheden, omdat we weten dat de behoefte nog groter is. Dus stap bij ons in en doe mee. En werk dus mee aan de verdere ontwikkeling. Het is een prachtige interactieve reis!”

HEX21 maakt een einde aan verrassingen in de kosten van een project. In de speciaal ontwikkelde online tool kan je overzichtelijk, helder en concreet grote en kleine, complexe en minder complexe projecten aanmaken en bewerken. Met HEX21 heb je realtime inzicht en altijd een correcte forecast van de projecten. Geen onaangename verrassingen tijdens of aan het eind van het project. En dat is toch exact wat je wil?

Je kunt HEX21 gratis uitproberen. 

Klik hier voor een gratis demo

Reinier Richters, Deerns: "HEX21 geeft al in een vroegtijdig stadium financiële controle"


Na de introductie van HEX21 eind vorig jaar zijn de eerste abonnementen inmiddels afgesloten en hebben diverse bedrijven en organisaties zich aan HEX21 gecommitteerd. Een van de early adaptors is Deerns. Deerns bestaat al meer dan 90 jaar en is als on­af­han­ke­lijk in­ge­ni­eurs­bu­reau ge­spe­ci­a­li­seerd in ad­vies, ont­werp en uit­voe­rings­be­ge­lei­ding op het vlak van in­stal­la­tie­tech­niek, bouw­fy­si­ca, ener­gie­voor­zie­ning en duur­zaam­heid. De ex­per­ti­se van Deerns draagt bij aan duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen en faciliteiten die doen waar­voor ze be­doeld zijn.

Reinier Richters is strategisch adviseur bij de adviesgroep Clean Technology op het gebied van milieu & veiligheid, management & advisering en engineering & projectmanagement voor de High Tech industrie en is intensief betrokken bij business development & acquisitie. Hij was al snel geïnteresseerd in HEX21.

Richters: “Deerns beheert veel grote, complexe projecten, die vaak vele miljoenen kosten. Het probleem is altijd hoe je je klanten transparantie kan geven over de financiële aspecten van het project. Hoe maak je alles inzichtelijk, hoe toon je aan dat je het budget van je klant goed beheert en hoe je financieel stuurt? Dat is best een lastig probleem. Al vrij snel na de introductie met HEX21 kwamen wij in contact. Wij kenden Herman Steen en Marcel de Vries als professionele organisatie en zijn ons eens gaan verdiepen in HEX21. Snel bleek dat HEX21 een prachtig hulpmiddel voor ons zou zijn om te ondersteunen in de risicobeheersing op kosten, zeker bij grote projecten van tientallen miljoenen.

HEX21 gebruiken wij op verschillende momenten, bijvoorbeeld gelijk bij de verwerving van grote projecten en bij aanbestedingen. Je krijgt met HEX21 al in een heel vroegtijdig stadium goed inzicht over de financiële aspecten van het project en je kunt je klant hierdoor optimaal adviseren. Daarnaast laat je hiermee de klant ook gelijk zien hoe je werkt en toon je aan dat je altijd controle hebt over het budget. De klant krijgt feitelijk vooraf al het inzicht, dat ze tijdens het project graag wil hebben. En dat is voor een klant essentieel! Want hoe vaak komt het niet voor dat na de aanbesteding een project toch weer duurder wordt als oorspronkelijk gepland? Met HEX21 kan je gelijk ingrijpen. Je hebt de financiële knoppen helder in beeld, zodat het budget het budget blijft en er geen overschrijding komt. En mocht het toch uitlopen, heb je vooraf al de volledige onderbouwing. Heel vroeg in het project heb je al zekerheid!
 
HEX21 helpt ons grote projecten te verwerven, maar ook na de verwerving van het project blijven we HEX21 gebruiken. Dat is voor ons de tweede grote plus van HEX21. Je hebt immers al volledige controle als het project gaat lopen, maar ook tijdens het project hou je de controle. Voor het project controle en tijdens het project controle, dat is dubbele zekerheid”!

Voor Deerns waren er naast deze belangrijke plussen nog twee extra argumenten om speciaal HEX21 te gaan gebruiken. Richters: “Ten eerste zijn de kosten voor het gebruik van HEX21 echt minimaal. Op grote projecten zijn de abonnementskosten zeer laag, deze kosten heb je gelijk weer terugverdiend. En ten tweede zijn de ontwikkelaars van HEX21 voor ons ook belangrijk. Je merkt dat HEX21 is ontwikkeld door ervaren project managers. HEX21 heeft een betrouwbare uitstraling en gaat zijn plaats in de markt zeker verdienen. Wij zijn in ieder geval een tevreden gebruiker”.

Aanmelden en afmelden


Indien u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich afmelden via onderstaande afmeldknop of via info@hex21.nl Indien u zich heeft afgemeld voor deze nieuwsbrief worden uw gegevens verwijderd uit de verzendlijst en zullen wij u niet meer op de hoogte houden van de ontwikkelingen van HEX21. U kunt zich altijd weer aanmelden voor de nieuwsbrief. 

AFMELDEN NIEUWSBRIEF

 

De gegevens van aanmelders voor de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief. Deze gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. HEX21 houdt zich bij het verwerken van (persoons)gegevens aan de geldende wet- en regelgeving.

 
Website
LinkedIn
Email
Copyright © 2020 HEX21, All rights reserved.

HEX21
Wismastate 3A
8926 RA. Leeuwarden

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp