Copy

Save the date: netwerkevent op 20 mei!

Op maandag 20 mei 2019 organiseert Scivil samen met het Provinciaal Natuurcentrum Limburg haar eerste netwerkdag!
In de voormiddag houden we een plenaire sessie met algemene info over het hoe, het wat en de financieringsmogelijkheden van citizen science projecten, tijdens de middag houden we een netwerk- en inspiratiemarkt en in de namiddag kan je kiezen uit verschillende interessante workshops.

We stellen op dit moment het programma samen. Wil je graag een standje op het marktje, zodat je anderen kan tonen hoe ver je al met jouw citizen science-idee staat of om jouw tool of service ten dienste van citizen science projecten te promoten? Dat kan! Laat het ons weten via info@scivil.be en wij zorgen dat je een plaatsje op de markt krijgt!

Het precieze programma en het inschrijvingsformulier verschijnen later op onze website en in een volgende nieuwsbrief. Hou die dag al zéker vrij in je agenda, wij houden je op de hoogte van de plannen!

Test onze nieuwe website

Scivil werkt aan een nieuwe, uitgebreide website en wil daarom de vragen en noden van (toekomstige) citizen science projecten onderzoeken. Zowel initiatiefnemers die al een goedgekeurd citizen science project hebben, als personen die nog niet weten hoe ze aan zo'n project moeten beginnen, mogen hun mening en idee delen.
En daarom hebben we jouw input nodig!
We zoeken kandidaten die zich op 5 april een uurtje kunnen vrijmaken voor een gebruikerstest. Dat kan zowel in de voor- als in de namiddag, en zowel op locatie in Leuven (Heverlee) als vanop afstand. Voel jij je geroepen? Stel je kandidaat via https://forms.gle/opRNXDBFjDskPfLAA

n i e u w s


 

Scivil

Scivil zoekt een nieuwe werknemer! Heb jij alles in je mars om Projectleider Citizen Science te worden? Lees op onze website de volledige functiebeschrijving en solliciteer vóór 21 april 2019! 

k a l e n d e r


 

Stickydot meet-up #2
Netwerkevent voor wetenschappers en professionals die werken rond public engagement

ECSA General Assembly
Jaarlijkse Algemene Vergadering voor leden van de European Citizen Science Association

DITOs final event
Resultaten en lessen van het Doing It TOgether Science project

BrusselsAir
Event dat een onderzoeksymposium, een hacketon en een burgerdag combineert, met als doel samen te streven voor schonere lucht

EUSEA Jaarlijkse Conferentie
Jaarlijkse conferentie met als thema 'culturen van (wetenschaps)communicatie

Ecsite Conference
Conferentie voor alle professionals die het publiek willen engageren voor wetenschap en technologie
 
Met de steun van de Vlaamse Overheid
Copyright © 2019 Scivil, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp