Copy

Abildgaardkredsen nyhedsbrev nr. 41 2018

Fødevarestyrelsen kræver, at amerikanske bisonokser, som ellers kan klare sig i al slags vejr, ligesom alt andet kvæg i Danmark skal have adgang til læ og et tørt leje i vintermånederne fra december til og med februar. Læs her fra Ekstrabladet og her fra TV2.
 
Også bisonokserne på Bornholm er truet. Her er problemet dog ikke læskure, men lungeorm. En gruppe forskere fra Københavns Univeristet opfordrer Naturstyrelsen på Bornholm til at holde bedre øje med bisonernes helbred. De mener nemlig, at dyrene har det meget værre, end styrelsen er opmærksom på. Naturstyrelsen afviser. Læs og se mere her fra TV2 Bornholm.
 
Vigtigt sundhedstjek baner vejen for elefantprojekt. Cirkus Arenas tre elefanter har bestået et udvidet sundhedstjek, der er et vigtigt skridt i arbejdet med at sikre elefanterne et nyt hjem efter deres pension fra cirkus. Læs her fra dyrenes beskyttelse.

Redaktionen ønsker alle en god jul og på gensyn i 2019
Abildgaardkredsen - baggrund
Faglig opdatering 
 
Infektioner og zoonoser

MRSA føljetoner der gik igennem medierne først på året er nævnt i USA. Konklusionerne er uændrede - Der er ikke risiko ved at være nabo i et vindtæt område. Læs her fra umnswinenews.
 
Husk at de listede emner kan diskuteres på Abildgaardkredsens lukkede facebook side. Vi opfordrer samtidigt interesserede til at debattere emnerne på f.eks Twitter.

Har du spørgsmål, gode idéer eller indlæg så kontakt os

Kontakt
Abildgaardkredsens nyhedsbrev er uden ideologisk ståsted, men bringer debatindlæg, analyser og kommentarer. Indlæggene er ikke nødvendigvis Abildgaardkredsens holdning, men alene udtryk for skribentens egne meninger.
Abonner på nyhedsbrevet
Copyright © 2018 Abildgaardkredsen, All rights reserved.


Vores mailadresse er:
mail@abildgaardkredsen.dk

Ønsker du at ændre dine indstillinger?
Du kan ændre dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet.

 


This email was sent to <<Email Adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Abilgaardkredsen · Hallundbækvej · Ejstrupholm 7361 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp