Copy

Nieuwsbrief januari

 Open Dagen special 

Aan het begin van 2020 wensen we u behalve een goede gezondheid ook veel quiltplezier toe! Vandaag, 1 januari 2020 bestaan we 20 jaar en dat gaan we groots vieren. Tijdens de open dagen op vrijdag 17 & zaterdag 18 januari is de aftrap van ons jubileumjaar. 
Vanwege de 20 jaar hebben we dan heel veel voor €20 en heel veel met 20% korting!! In deze nieuwsbrief leest u wat u allemaal kunt verwachten. 
Wilt u weten hoe het 20 jaar geleden allemaal begonnen is, dan kunt u dat nu lezen op de geschiedenispagina op de website.

Geschiedenis
P.s. Onze lange nieuwsbrieven worden door sommige e-mailprogramma's niet altijd helemaal weergegeven. Als u onderaan op het linkje klikt, komt de gehele nieuwsbrief in een nieuw venster tevoorschijn.

Kom ook naar onze open dagen op
17 & 18 januari!

Speciaal voor de open dagen hebben we het pand naast ons erbij gehuurd, zodat we alle ruimte hebben voor demonstraties en aanbiedingen.
Dit kunt u verwachten:
  • Demonstraties o.a. van QB fabrics.
  • Johan van Wibo Naaimachines.
  • Alle voorbeelden van onze cursussen.
  • Elke dag is er een lesgevende aanwezig.
  • Tenslotte werken dames van de Regenboogboom aan droomdekentjes.
  • 100 m2 vol met aanbiedingen!
U kunt het pand bereiken vanaf onze tuin, dus neem gewoon onze ingang.

Maandaanbiedingen van januari

De hele maand krijgt u 20% korting op de dubbelbrede Dry Brush serie van Wilmington Prints. (foto boven) U betaalt nu geen €30 maar €24 per meter!
Ook op de Strata Collection van Michael Miller krijgt u 20% korting, (foto onder)
van €18 nu voor €14,40 per meter!

Daarnaast hebben we alleen tijdens de open dagen 100 m2 vol met extra aanbiedingen! Vele producten zijn tijdelijk €20 of met 20% korting.
Maandaanbiedingen

Boven de €25 geen verzendkosten!

Als u iets bij ons koopt in de webshop en u zit op een bedrag net onder de 25, loont het om er iets bij te kopen zodat u de verzendkosten niet hoeft te betalen!

Wibo naaimachines

Dé naaimachine-speciaalzaak van Alkmaar staat tijdens de open dagen in onze winkel en neemt een groot aantal verschillende naaimachines mee. In iedere prijsklasse kunnen zij u deskundig adviseren voor het maken van de juiste keuze voor een machine die voldoet aan uw quiltwensen.

Demonstraties QB fabrics

Op beide dagen zal er een dame van QB fabrics zijn om producten te demonstreren, zoals de Kaleido-ruler en de bloc-loc liniaal.

Stichting de Regenboogboom

Stichting De Regenboogboom is er voor kinderen en hun ouders die om wat voor reden dan ook plotseling de controle over hun leven verliezen en zich daardoor uiterst kwetsbaar voelen. Het is hun droom alle kinderen van de wereld te laten schitteren en te laten ervaren dat ze vanbinnen de kracht en de moed hebben om alle uitdagingen aan te kunnen. 

Tijdens de open dagen zullen er dames van de stichting aan Droomdekentjes werken. U kunt (rest)stoffen inleveren, zodat iemand anders daarvan een dekentje kan maken. Maar u kunt zelf ook een ‘Droomdekentje’ quilten, dat uiteindelijk bij een kind terecht komt dat het moeilijk heeft.
 

SewEzi

De dames van st. de Regenboogboom zullen werken op verschillende SewEzi-tafels, zodat u die goed kunt bekijken. Er zullen ook aanbiedingen zijn op SewEzi-producten!

U krijgt deze maand het kaleidoscoop-patroon 'Garden of Dreams' gratis! 

Bij elke aankoop in winkel en webshop
Dit pittige patroon met de borderstof van de Garden of Dreams-serie van In the Beginning is gemaakt met 3 stoffen, een Kaleido-Ruler en een spiegelsetje, beide van Marti Michell. Het kaleidoscoopeffect levert een prachtig resultaat op. Tijdens de open dagen wordt de Kaleido-ruler gedemonstreerd. U kunt ook de cursusdag voor dit patroon volgen op 19 maart. 
Stoffen bij dit patroon
Cursus Garden of Dreams
Bij elke aankoop in de winkel of webshop krijgt u het patroon er gratis bij. Heeft u een gratis maandelijks patroon gemist en wilt u de serie graag compleet hebben? Voor €2,- kunt u een > patroon van een eerdere maand kopen. .

Cursussen januari

Cursusoverzicht

NIEUW: UFO-middagen

Tijdens de UFO-middagen gaan we aan de slag met UnFinished Objects, de quilts die er maar liggen en niet af komen. Als u tegen een probleem aangelopen bent, krijgt u professionele hulp om dit op te lossen. Maar het kan natuurlijk ook dat u alleen een klein zetje nodig heeft. U kunt uw naaimachine meenemen! We heten niet voor niets Elly Prins Machinequilting.  
Do 23 januari 13.30-16.00.
Aanmelden kan per keer.
Aanmelden
Hier heeft u alle links nogmaals op een rijtje.
> Onze geschiedenis
> Maandaanbiedingen
> Wibo naaimachines
> Alle cursussen
> UFO-middag 23 januari
> Cursus Garden of Dreams (Kaleidoscoop)
> Maandpatronen
Facebook
Machinequilting.nl
www.machinequilting.nl

Copyright © 2019 Elly Prins Machinequilting, All rights reserved.


Wilt u uw gegevens wijzigen?
U kunt aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief. 

Email Marketing Powered by Mailchimp