Copy

Nieuwsbrief november

Wat een heerlijke drukke oktober maand hebben we gehad. De cursussen waren een succes. Nu komt de maand november met twee beurzen waar we erg naar uitkijken. Direct volgende week gaan we naar de Handwerkbeurs in Gent en daarna de Textiel Plus beurs in Den Bosch. Op beide beurzen hebben we een grote stand en kunnen we dus flink uitpakken.
Ik weet het, het is november dus nog volop herfst, maar de beurzen doen we in kerstsfeer. Na de beurzen zullen we ook de winkel in kerstsfeer omtoveren, met als hoogtepunt de kerstspecialdagen op 12 en 13 december. in de volgende nieuwsbrief leest u daar meer over, maar noteer deze data alvast in uw agenda.

De foto is vandaag in onze tuin gemaakt.

P.s. Onze lange nieuwsbrieven worden door sommige e-mailprogramma's niet altijd helemaal weergegeven. Als u onderaan op het linkje klikt, komt de gehele nieuwsbrief in een nieuw venster tevoorschijn.

U krijgt deze maand 3-in-1 patroon 'Kerstideeën' gratis! 

Bij elke aankoop in winkel en webshop
Deze maand krijgt u niet 1, maar wel 3 patronen gratis. Als eerste laten we u zien hoe u een kerstkrans-collagequilt maakt met een aantal van onze mooie kerststoffen. Ook zitten er nog 2 patronen bij van leuke kerstdecoraties.

Hieronder ziet u een impressie van de kerststoffen die u voor de collagequilt kunt gebruiken. Klik op de knop voor alle geschikte stoffen in de webshop.
Kerststoffen kerstkrans-collagequilt
Bij elke aankoop in de winkel of webshop krijgt u het patroon er gratis bij. Heeft u een gratis maandelijks patroon gemist en wilt u de serie graag compleet hebben? Voor €2,- kunt u een > patroon van een eerdere maand kopen. .

Aanbiedingen in de maand november

Deze maand hebben we twee series in de aanbieding; een dubbelbrede en een 110 cm brede stoffenserie.
Hierboven ziet u de ontzettend leuke 110 serie met huisjes: Home is best van Henry Glass van €19 voor slechts €16 per meter! Deze herfstachtige serie kleurt zo mooi bij deze kerstpanel Irish Blessing, daarom ook in de aanbieding voor maar €10.

Hieronder ziet u dubbelbrede serie Muslin Mates van Moda van €25 voor slechts €20 per meter.
Maandaanbiedingen

Boven de €25 geen verzendkosten!

Als u iets bij ons koopt in de webshop en u zit op een bedrag net onder de 25, loont het om er iets bij te kopen zodat u de verzendkosten niet hoeft te betalen!

 

Uitgelicht:

Vlieseline L11

L11 is een niet-strijkbare voering. Heel erg licht, zeer dun en kleur wit. 
L11 wordt veel gebruikt als ondergrond bij foundation - of paperpiecing. Het is semi-transparant en dus kunt u er redelijk doorheen kijken om uw patroon over te tekenen. Na het verwerken in de quilt kunt u de L11 laten zitten, u hoeft het dus niet weg te halen. L11 is wasbaar tot wel 90 graden (niet doen hoor met uw quilt!).
Het afgelopen jaar heb ik veel collegequilts gemaakt. Bij het maken van een collagequilt gebruiken we L11 als ondergrond om ons ontwerp op de maken. Ideaal dus om op te tekenen en daarna stof op te plakken met Steam-A-seam. 
L11 is 90 cm breed en kost €3,50 per meter.

Vlieseline L11

Cursussen & Bees in november

Alle cursussen

Beurzen

Deze maand staan we op 2 beurzen met een grote stand in kerstsfeer. Komt u naar een beurs en weet u al wat u wilt kopen? Geef het ons dan even door, dan weet u zeker dat we het voor u bij ons hebben!
> E-mail ons
 

Handwerkbeurs Gent (BE)

Vr 8 t/m zo 10 november
Publieksbeurs in textiel: breien, naaien, haken en alles wat erbij komt kijken.
> Klik hier voor meer info.


Textiel Plus Festival Den Bosch

Do 14 t/m za 16 november
Op het Textiel Plus Festival (voorheen Handwerk en Quiltdagen) vindt u alles op gebied van textiel en handwerk!
> Klik hier voor meer info..

Vele nieuwe stoffen!

Afgelopen maand zijn er heel veel stoffen binnengekomen. Mooie series van In the beginning, Windham, Stof fabrics, Makower en nog veel meer. Een serie met Bohemiam stoffen, een serie met schoenen, veel herfststoffen, serie met dieren, het is te veel om op te noemen. We zijn heel blij met onze nieuwe collega José die alles in de webshop aan het zetten is.
Kom vooral naar de winkel en naar de beurzen om alvast uw slag te slaan. 


Kerststoffen

Onze kerststoffen zijn nu heel makkelijk te vinden in de webshop, ze worden in het hoofdmenu al aangegeven met rode ikonen.
Hier heeft u alle links nogmaals op een rijtje.

> Maandpatronen in de webshop
> Stoffen bij maandpatroon in de webshop
> Maandaanbiedingen in de webshop
> Kerststoffen 110 cm in de webshop
> Kerststoffen dubbelbreed in de webshop
> Vlieseline L11 in de webshop
> Alle cursussen
Facebook
Machinequilting.nl
www.machinequilting.nl

Copyright © 2019 Elly Prins Machinequilting, All rights reserved.


Wilt u uw gegevens wijzigen?
U kunt aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief. 

Email Marketing Powered by Mailchimp