Copy

Nieuwsbrief december

De maand november is zo snel gegaan. Als je twee beurzen hebt en ook een lekker druk programma in de winkel vliegt de tijd.
Ook in deze maand kwamen er weer veel nieuwe stoffen binnen. Het werd steeds onoverzichtelijker in de winkel en daardoor besloten we vorige week om de boel weer eens om te gooien. Het kleine kamertje is nu gevuld met al onze dubbelbrede stoffen. Omdat het er net niet in past, hebben we deze maand een paar grote aanbiedingen! De grote ruimte in de winkel is nu helemaal gevuld met 110 stoffen. Wat zijn we trots op zo’n mooie winkel.

P.s. Onze lange nieuwsbrieven worden door sommige e-mailprogramma's niet altijd helemaal weergegeven. Als u onderaan op het linkje klikt, komt de gehele nieuwsbrief in een nieuw venster tevoorschijn.

Kom ook naar onze Kerstspecial-dagen op
12 en 13 december!

Tijdens de Kerstspecial-dagen op donderdag 12 en vrijdag 13 december dompelen we onze winkel helemaal om in kerstsfeer. Naast de standaard maandaanbiedingen zijn er dan extra kerstaanbiedingen die alleen die 2 dagen gelden. In het cursuslokaal kunt u aanschuiven om de kerstster van het maandpatroon te maken. Ook zullen er lekkere hapjes zijn bij de koffie of thee. 

U krijgt deze maand het patroon 'Kerstster' gratis! 

Bij elke aankoop in winkel en webshop
Patroon 'Kerstster' is best een uitdaging, maar onze ervaring is dat als je eenmaal de slag te pakken hebt, je niet meer van ophouden weet! Voor 1 ster heeft u een lapje stof van 25 x 25 cm nodig, naald en draad en een leuke (kerst)knoop. In de winkel verkopen we leuke, samengestelde pakketjes met lapjes in die maat en kerstknoopjes.
> Klik hier voor de hexagon-tekening.
Bij elke aankoop in de winkel of webshop krijgt u het patroon er gratis bij. Heeft u een gratis maandelijks patroon gemist en wilt u de serie graag compleet hebben? Voor €2,- kunt u een > patroon van een eerdere maand kopen. .

Heel veel dubbelbreed-aanbiedingen in de maand december!

Omdat de 'Tiny Room' te klein is voor alle dubbelbrede stoffen, hebben we heel veel aanbiedingen deze maand. Zo geldt voor alle dubbelbrede kerststoffen €5 korting per meter. Verder zijn alle dubbelbrede basics nu €20 en Kaffe Fasset van €30 nu voor €25.

Naast dubbelbreed zijn ook de Minky Cuddle stoffen in december in de aanbieding. Heerlijk zachte, warme stoffen die zeer geschikt zijn voor een quilt voor op bed. Elly is weer oma geworden en heeft voor de baby een quilt gemaakt met Minky Cuddle (zie foto rechts).
Maandaanbiedingen

Boven de €25 geen verzendkosten!

Als u iets bij ons koopt in de webshop en u zit op een bedrag net onder de 25, loont het om er iets bij te kopen zodat u de verzendkosten niet hoeft te betalen!

De cursussen van het nieuwe seizoen
zijn bekend!

U kunt zich inschrijven voor de cursussen t/m juli 2020!
Cursusoverzicht


Cursussen december

Uitgelicht:
Kerstquilt met bloc-locliniaal

Lesgevende: Jacqueline Schweigl
Datum: Di 10 december
Tijd: 10.00 - 15.30 u
Niveau: Gevorderden
Inclusief lunch


Altijd mooie en nauwkeurige sterren willen maken? Dit kan nu, met behulp van de bloc-loc liniaal. We maken een 6 puntige ster waar de naden en puntjes super netjes op elkaar komen.
Met de twee kunststof mallen en de liniaal werk je heel precies en krijg je een prachtige ster. Je kunt de quilt maken zo groot als je zelf wilt. We werken met de naaimachine.

De bloc-locliniaal kost €37,50.
> Klik hier voor de webshop.
Info & Aanmelden

2020: Ons jubileumjaar

Nog even en dan kunnen we zeggen dat we al 20 jaar voor u klaarstaan om uw quilts door te quilten op de longarm. In die tijd is er veel veranderd: Wat begon met een klein atelier aan huis is uitgegroeid tot een groot atelier met meerdere longarmmachines en een complete quiltwinkel.  
We trappen ons jubileumjaar af met open dagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020. In de loop van het jaar zullen er verschillende festiviteiten plaatsvinden. Houd de nieuwsbrief en facebook in de gaten om niets te missen!

NIEUW! UFO-middagen
 

Tijdens ons jubileumjaar reserveren we elke maand een halve dag voor uw UFO's: UnFinished Objects. De quilts die er maar liggen en niet af komen. Als u tegen een probleem aangelopen bent, krijgt u professionele hulp om dit op te lossen. Maar het kan natuurlijk ook dat u alleen een klein zetje nodig heeft. U kunt uw naaimachine meenemen! Aanmelden kan per keer en kost €10.
Data & aanmelden UFO's
 

Uitgelicht:

Synthetische tussenvullingen

Synthetische tussenvullingen hebben als voordeel dat ze niet krimpen in de was en zelfs (op lage temperatuur) in de droger kunnen.

In onze winkel en webshop vindt u van het merk Quilters Dream de Poly Select. Deze tussenvulling is van zeer fijn polyester microfiber en is zacht en soepel. Hij is voor quilts op bed, aan de wand en op de bank te gebruiken.

Van Hobbs vindt u bij ons de Polydown Tuscany. Deze polyester tussenvulling is fijn gewatteerd, zacht en soepel en baardt niet. Hij is zeer geschikt voor op bed of bank, maar niet voor aan de wand.

Beide tussenvullingen kunnen machinaal en met de hand gequilt worden.
 

Quilters Dream Poly Select
Hobbs Polydown Tuscany

Vacature medewerker atelier

Helaas gaat onze collega Hilde ons verlaten. Vandaar dat we op zoek zijn naar een medewerker atelier voor minimaal 16 uur.
Wat je gaat doen:
Er komen heel veel quilts van klanten binnen die met liefde zijn gemaakt. Je gaat deze quilts met oog voor de wensen van de klant doorquilten, met respect voor al het werk dat erin zit. Je werkt op een Bernina longarm met een computer waar veel patronen in staan. Het is een mooi proces om met deze machines te werken.
Jij bent:
Jij bent iemand die goed met computers om kan gaan, liefde voor quilts heeft en zin heeft om ons team te komen versterken.
Wij bieden jou:
Een kans om van je hobby je werk te maken! Je komt te werken in een team wat passie heeft voor stoffen en quilts.
Solliciteer
Hier heeft u alle links nogmaals op een rijtje.

> Maandpatronen in de webshop
> Maandaanbiedingen in de webshop
> Alle cursussen
> Quilters Dream Poly Select in de webshop
> Hobbs Polydown Tuscany in de webshop
Facebook
Machinequilting.nl
www.machinequilting.nl

Copyright © 2019 Elly Prins Machinequilting, All rights reserved.


Wilt u uw gegevens wijzigen?
U kunt aanpassen of uitschrijven voor deze nieuwsbrief. 

Email Marketing Powered by Mailchimp