Copy
View this email in your browser


 TEKEN NU HIER IN 


Op de Beurs van Bijzondere Uitgevers,  vanmiddag 10 december op het hoofdpodium van Paradiso standnummer 6 om 13 uur starten wij - de ‘Maarten Ploeg Trust’ - de voordekunst “crowdfunding” campagne voor het nieuwe boek in de maak: PLOEG + WERK.

    

 

 

 TEKEN NU HIER IN 

 

We zijn er met de dummy, voordekunstpakketten (Entertainment, Televized Oil T, Hotel Winston, originele werken).
 


  
 - Op initiatief van de Maarten Ploeg Trust - waarin zijn vrienden en familie zich verenigd hebben - stelde boekontwerper Willem Henri Lucas*, docent aan de UCLA, University of California Los Angeles, tijdens een sabatical jaar geheel naar eigen inzicht een boek van bijna 500 pagina’s samen.  In een gelimiteerde oplage van 350 exemplaren zal midden 2018 verschijnen.

- Maarten Ploeg (1958 – 2004) was een multi-talent pur sang. Hij was schilder, popmuzikant, video- en computerkunstenaar. Hij vormde de spil van verscheidene kunstenaarsinitiatieven. Het belang van zijn werk en aanpak is nog steeds een voorbeeld en inspiratiebron voor veel kunstenaars, waaronder ook contemporaine mediakunstenaars.


- Voor de gelegenheid zal het merendeel van zijn audiovisueel oeuvre - videoclips, PKP TV, PARK4DTV - online beschikbaar gemaakt worden, waaronder de ruim veertig bijdragen aan (zijn eigen) PARK 4DTV, dat dit jaar door het Stedelijk Museum Amsterdam in de collectie werd opgenomen.
* WHL is present !

- Links op Maartenploeg.nl | FaceBook Event

 
Copyright © 2017 Maarten Ploeg Trust, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp