Copy
View this email in your browser

Op de Beurs van Bijzondere Uitgevers,  zondagmiddag 10 december in Paradiso
starten wij - de ‘Maarten Ploeg Trust’ - de voordekunst “crowdfunding” campagne voor het nieuwe boek in de maak: PLOEG + WERK.
We zijn er met de dummy, T-shirts, en vooral met de intekenlijst.- Maarten Ploeg (1958 – 2004) was een multi-talent pur sang. Hij was schilder, popmuzikant, video- en computerkunstenaar. Hij vormde de spil van verscheidene kunstenaarsinitiatieven. Het belang van zijn werk en aanpak is nog steeds een voorbeeld en inspiratiebron voor veel kunstenaars, waaronder ook contemporaine mediakunstenaars.

- Op initiatief van de Maarten Ploeg Trust - waarin zijn vrienden en familie zich verenigd hebben - stelde boekontwerper Willem Henri Lucas, docent aan de UCLA, University of California Los Angeles, tijdens een sabatical jaar geheel naar eigen inzicht een boek van bijna 500 pagina’s samen.

- In een gelimiteerd oplage van 500 exemplaren zal dat begin 2018 verschijnen.

- Voor de gelegenheid zal het merendeel van zijn audiovisueel oeuvre - videoclips, PKP TV, PARK4DTV - online beschikbaar gemaakt worden, waaronder de ruim veertig bijdragen aan (zijn eigen) PARK 4DTV, dat dit jaar door het Stedelijk Museum Amsterdam in de collectie werd opgenomen.


- Links op Maartenploeg.nl | FaceBook Event

 
ZOMAAR HEBBEN WE U OP ONZE LIJST VAN LIEFHEBBERS GEZET, SPAARZAAM HOUDEN WE U OP DE HOOGTE VAN DE VOORTGANG MAAR ALS DAT TEVEEL VAN HET GOEDE MOCHT ZIJN SCHRIJFT U ZICH DAN HIERONDER UIT. MPT
Copyright © 2017 Maarten Ploeg Trust, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp