Copy

Hyvät Lapset kertovat ja toimivat -yhdistyksen verkostojäsenet, 

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 3.6.2019, ja siellä hyväksyttiin toimintakertomus 2018, toimintasuunnitelma 2019 sekä valittiin uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Liisa Karlsson, varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Leena Lastikka ja sihteeriksi Reeli Karimäki. 

Yhdistyksen jäsenmaksu 2019-2020 on 20 € (opiskelijahinta 10 €), yhteisöjäsenmaksu 50 € ja kannatusmaksu 100 €. Jäsenmaksun voi maksaa tilille: FI7631313003064649 (Lapset kertovat ja toimivat ry, HANDFIHH). Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja teksti "Jäsenmaksu 2019-2020". Jäsenet saavat alennusta julkaisuista ja seminaareista. Jäsenmaksulla tuet tärkeää toimintaa, joka perustuu vapaaehtoistyöhön - suurkiiitokset kaikille jäsenmaksun maksaville! 
 
Syksylle on suunnitteilla mm. sadutustyöpaja Kuopiossa, Sadun päivän ohjelmaa sekä verkostoilta. Lisätietoja näistä tapahtumista tulossa myöhemmin. Jos sinulla on kiinnostusta olla yhteistyössä järjestämässä tapahtumaa, seminaaria tms., ole yhteydessä!
 
Yhdistyksellä on omat verkkosivut osoitteessa https://lapsetkertovat.org, ja olemme myös facebookissa ja twitterissä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit tulla mukaan yhdistyksen toimintaan, voit lähettää sähköpostia lapsetkertovat@gmail.com

Aurinkoista kesää kaikille! 

Hallituksen puolesta,
Anna-Leena Lastikka, varapuheenjohtaja
https://lapsetkertovat.org
@lapsetkertovat
https://www.facebook.com/Lapsetkertovatjatoimivat/
 

Seuraa Lapset kertovat ja toimivat -verkostoa!

View this email in your browser.

Our mailing address is:
lapsetkertovat@gmail.com

Update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lapset kertovat ja toimivat · Taivaskalliontie 2 E · Helsinki 00600 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp