Copy
View this email in your browser

Hyvät Lapset kertovat ja toimivat -yhdistyksen verkostojäsenet, 

yhdistyksen vuosikokous pidettiin 1.9.2021, ja siellä hyväksyttiin toimintakertomus 2020, toimintasuunnitelma 2021 sekä valittiin uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Liisa Karlsson, varapuheenjohtajaksi valittiin Hanna Pyöriä ja sihteeriksi Reeli Karimäki. 

Yhdistyksen jäsenmaksu 2020-2021 on 20 €, yhteisöjäsenmaksu 50 € ja kannatusmaksu 100 €. Jäsenmaksun voi maksaa tilille: FI7631313003064649 (Lapset kertovat ja toimivat ry, HANDFIHH). Kirjoita viestikenttään oma nimesi ja teksti "Jäsenmaksu 2020-2021". Jäsenet saavat alennusta julkaisuista ja seminaareista. Jäsenmaksulla tuet tärkeää toimintaa, joka perustuu vapaaehtoistyöhön - suurkiiitokset kaikille jäsenmaksun maksaville! 

Toivottavasti tapaamme loppuvuoden tapahtumissa!

18.10 Sadutushaaste

18.11 Myllypuron kampuksen perhepäivä. Avoin kaikille lapsiperheille

30.11 Pöllöakatemia. Virtuaalisadutusta Helsingin yliopiston opettajaopiskelijoiden ja metropolian varhaiskasvatuksen sosionomiopiskelijoiden yhteistyönä. Avoin kaikille lapsiperheille ja saduttajille.

9.12 LKT Oodi klo 17. Paikalla tunnettuja asiantuntijoita kertomassa ajankohtaisia näkemyksiä työstään ja tutkimuksestaan. Ilmoittaudu mukaan asiantuntijaksi tai kuulijaksi!

 

Yhdistyksellä on omat verkkosivut osoitteessa https://lapsetkertovat.org, ja olemme myös facebookissa ja twitterissä. Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit tulla mukaan yhdistyksen toimintaan, voit lähettää sähköpostia lapsetkertovat@gmail.com

 

Syysterveisin

Hallituksen puolesta,
Hanna Pyöriä, varapuheenjohtaja
https://lapsetkertovat.org
@lapsetkertovat
https://www.facebook.com/Lapsetkertovatjatoimivat/

 

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Lapset kertovat ja toimivat, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp