Copy

Iloista Sadun päivää!

Satusiltoja-hankkeessa sadutusmenetelmällä kerättyjä tarinoita on nyt kuunneltavissa Teatteri Hevosenkengän Satukanavalla. Tässä linkki mm. yhteen hankkeessa sadutettuun tarinaan: 
https://www.youtube.com/watch?v=I7i7NCQFo3E

Teatteri Hevosenkengässä on jo monena vuonna vietetty Satupäivää, jolloin näyttelijä Eero Ahre on lukenut satuja. Hyvän palautteen innoittamana Hevosenkenkä avasi syyskuussa 2019 Youtubeen oman Satukanavan.

Hevosenkengän Satukanavalta löytyy jo useita ”Juhannusmäen sadunkertojan” eli Eero Ahren lukemia  satuaarteita. Kanavalla kuullaan mm. Eeron sovittamana vähemmän tunnettua H.C. Andersenin tuotantoa, Rudolf Koivun kirjoittamia satuja, kansansatuja, klassikoita ja myös lasten omia Satusiltoja -hankkeen tuottamia sadutusmenetelmällä syntyneitä satuja. 

Uusia satuja päivittyy kanavalle joka viikko. Julkaisupäivä on tavallisesti sunnuntai, mutta näin Satupäivän viikolla julkaisemme uuden taianomaisen kertomuksen Sadun päivänä eli perjantaina 18.10. klo 10. - Ja kanava löytyy Youtubesta hakusanoilla Hevosenkengän Satukanava!

(Jos haluat oman satusi satukanavalle, voit lähettää sen osoitteeseen pirta.laaksonen@hevosenkenka.fi ja saatat saada sille paljon innokkaita kuulijoita. Sadut tallennetaan Hevosenkengän Satupankkiin.)

Satumaisia hetkiä Satukanavan parissa!

t. Lapset kertovat ja toimivat 

Seuraa Lapset kertovat ja toimivat -verkostoa!

Facebook
Twitter
Lapset kertovat ja toimivat -verkkosivu
View this email in your browser.

Our mailing address is:
lapsetkertovat@gmail.com

Update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Sähköpostiosoite>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lapset kertovat ja toimivat · Taivaskalliontie 2 E · Helsinki 00600 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp