Copy

In enkele stappen naar de perfecte bril voor je kindGaat jouw zoon of dochter binnenkort brillen? Fijn! Dat wil zeggen dat hij of zij ook een nieuwe look zal hebben! Om keuzestress te vermijden hebben wij een handig stappenplan voorzien, zodat de keuze van een (nieuwe) bril gemakkelijker wordt!


1. Kies het juiste montuur


Kindermonturen worden gemaakt van metaal of kunststof (acetaat). Kunststof brillen gaan minder snel kapot, zijn lichter in gewicht en goedkoper in aanschaf.

Maar een metalen montuur heeft als voordeel dat je kind een breder blikveld ervaart. Er is immers meer ruimte voor glas. De monturen zijn daardoor ook licht in gewicht en comfortabel om aan te meten.

Voor de keuze van het montuur kan je kijken naar de trends, de smaak van je kind en de leeftijd van je kind. Laat je je kind beslissen of ben jij de eindbeslisser? Dat zijn zaken die je best op voorhand bespreekt. Zo kan je jouw spruit enkele monturen laten kiezen, en kiezen jullie (de ouders) er één montuur uit. Zo heeft iedereen inspraak gehad en zal jouw kind zich goed voelen bij de keuze van de bril.


2. Monturen: bril met of zonder krullende poten? 


Er zijn verschillende kinderbrillen die poten met ‘krul’ hebben. Deze poten krullen verder om de oren dan bij monturen voor volwassenen. Zo blijft het montuur beter zitten. Dit is vooral handig al je kind de hele dag door zijn bril nodig heeft


3. Kraswerende glazen of niet? 


Is jouw kind een speelvogel? Dan kies je best voor kraswerende glazen. Daarnaast zijn ontspiegelde glazen het overwegen waard. Met ontspiegeld glas ziet jouw kind scherp zonder dat zijn klasgenootjes in spiegelende glazen hoeven te kijken. Heeft jouw kind een (nieuwe) bril nodig? Kom gerust eens langs bij Optiek Caenen, waar we een ruim aanbod hebben aan kindermonturen! 

Lees in uw favoriete browser »
 
Google +
Google +
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente Artikelen:


3 tips om snel te wennen aan een multifocale bril
Waarom je een zonnebril moet dragen tijdens de zomermaanden
Optiek Caenen gaat voor Social Media met een Smart Blog van UP-TO-DATE WebDesign
 
Copyright © 2019 Optiek Caenen, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Optiek Caenen · Stationsstraat 29 bus 2 · Lanaken 3620 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp