Copy

Van welk merk koop ik nu eigenlijk best een bril?Je bent op zoek naar een nieuwe bril, maar je staart je blind op de verschillende merken en mogelijkheden. Is dit herkenbaar voor jou? Je bent niet alleen! Om dit probleem de wereld uit te helpen geven wij jou een overzicht van enkele merken, telkens met hun grootste troeven. Dan heb je bij de aankoop van de volgende bril minder keuzestress.

Etnia Barcelona: breng kleur in je bril

De oprichter van het merk Etnia Barcelona - David Pellicer - is opgegroeid tussen de brillen. Het was dan ook geen verrassing dat hij later zou kiezen voor een carrière in de brillenbusiness. Hij wilde een merk, een concept neerzetten. Om dit te bereiken besloot hij kleur te introduceren in een accessoire dat tot dan toe voornamelijk bruin of zwart was geweest. Rode of gele zonnebrillen bestonden tot dan niet echt, evenmin zonnebrillen die twee kleuren combineerden. Etnia Barcelona is daarmee de pionier van gekleurde zonnebrillen, en is tot op vandaag nog steeds de beste keuze als je op zoek bent naar een speelse, trendy brillen

Chloé: ultieme vrouwelijkheid

Het merk Chloé staat voor vrouwelijkheid. Het moderne ontwerp van Chloé symboliseert de vrijgevochten vrouw; modern, sterk en verfijnd. Perfect voor vrouwen met pit! 


Silhouette: montuurloze brillen


Het merk Silhouette staat garant voor vederlichte en onopvallende glasbrillen. Dé oplossing als je niet houdt van zware monturen en bombastische brillen.

Monoqool: 3D geprinte brillen

Monoqool is pionier in 3D geprinte monturen. Dankzij het Deens design zijn de brillen minimalistisch, stijlvol en zijn ze gemakkelijk combineerbaar.

Blackfin: titanium monturen
Blackfin is gespecialiseerd in Titanium monturen. Het Italiaans design en de kleur maken het plaatje compleet! De brillencollectie is minimalistisch, verfijnd en elegant, en valt op door de harmonieuze ontwerpen die subtiel opvallen. Door de geslaagde kleurcombinaties, nuances en lasergravures komt de persoonlijkheid van de brildrager optimaal tot zijn recht.Heb je je keuze kunnen maken of twijfel je en wil je meer informatie? Kom gerust langs, wij helpen je graag verder! 

Lees in uw favoriete browser »
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente Artikelen:


Zorg ervoor dat je kind met plezier naar school gaat met een nieuwe bril!
5 tips om langer plezier te hebben van je bril!
In enkele stappen naar de perfecte bril voor je kind
3 tips om snel te wennen aan een multifocale bril
Waarom je een zonnebril moet dragen tijdens de zomermaanden
 
Copyright © 2019 Optiek Caenen, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Optiek Caenen · Stationsstraat 29 bus 2 · Lanaken 3620 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp