Copy

Sjung om studenten...

I maj finns det mycket att fira! Vårens återkomst, studenter, konfirmander och idrottsledare som ska gratuleras och avtackas. Hos mig finns presentkort, tavlor, böcker, teer och hudvård som kan bli omtänksamma presenter.
Besök mig i butiken på tisdagar kl 17:00 - 18:30 tom 4 juni.
Därefter enligt överenskommelse.

Sommarplaner

Jag jobbar på som vanligt med behandlingar fram till mitten av juli. Vecka 29-32 har Omtanken stängt.

Den 12 augusti öppnar jag igen men då på nummer 9, min ursprungliga lokal på Prästgårdsängen.

Där kommer jag att hålla till under hösten för att slutligen återvända januari 2020 till Prästgårdsängen 21 och en stambytt, renoverad lokal.


Förhoppningsvis skall jag sedan bedriva min verksamhet här i många år framöver!

Tack alla ni som har hängt med i flyttsnurren och framför allt stått ut med parkeringsutmaningarna.

Aura Drainage & point 8

För dig som redan har gått kursen Introductory Horstmann finns det möjlighet till vidarutveckling den 8-9 juni då jag håller kurs i Aura Drainage & point 8.

En fin behandling som balanserar det mesta och bland annat kan hjälpa vid stress och sömnproblem.
Ett mycket kraftfullt verktyg även för dig som endast vill fokusera på din egna personliga utveckling och ägna dig åt egenbehandling. 

Läs mer & anmäl dig här »

Nyfiken på vad linjerna i ansiktet berättar?

Den 21-22 september får vi ytterligare en möjlighet att ta del av Master Face Reader Eva-Marie Janelos gedigna kunskap och lära oss hur känslotillstånd och organfunktion kan avläsas i ansiktet. Förra kursen var mycket uppskattad och för några av oss omvälvande. Face Reading är en mycket gammal del av kinesisk medicin men för de flesta av oss västerlänningar ger det nya, spännande perspektiv. Mer info och anmälan»

Tidningen Hälsa på Viking Cinderella 20/10 2019

Eva-Marie kommer vara en av föreläsarna på tidningen HÄLSAs kryssning som under ett dygn till sjöss tar ett helhetsgrepp på hälsa och en hälsosam livsstil. 

MARIA ÅKERBERG

Gillar du broccoli?

Den kraftfulla och näringsrika hårinpackningen med broccoliolja återfuktar ditt hår och får det att glänsa med en underbar silkeslen känsla. En stärkande fuktboost som ditt hår förtjänar minst 1-2 gånger i månaden! 

Fler tips och aktuella erbjudanden från MÅ hittar du här»

I slutet av mars var jag på en fantastisk resa till Borneo. Trots att jag bara var borta ett par veckor känns det som jag fick en djup inblick i kultur och natur i Sawarak mycket tack vare extremt kunniga svenska reseledare som jobbar ideellt. Allt överskott från resan går till The Orangutan Project.
Hör av dig till mig om du vill veta mer eller kontakta Annika Elgeskog på Borneo-vänner annikaelgeskog.se

Ogräs för någon och favoritsallad för mig – kirskål!

Jag gillar den lite peppriga smaken på de späda bladen och äter man den rå får man dessutom i sig en del vitamin C (200 mg/100g). Tillagad försvinner det mesta av c-vitaminet men mineral- och proteininnehållet (6,7 g/100 g) gör ändå kirskålen så oändligt mycket mer näringstät än sallad som har transporterats långt och legat ett par dagar i grönsaksdisken.

Vitamin C och B5 har en histaminreglerande effekt så själv fyller jag på i tablettform och hoppas på att få en lindrigare omgång hösnuva trots de oroväckande pollenprognoserna. Binjurestöd med örter eller ansiktszonterapi kan också hjälpa.

Copyright © 2019 Omtanken - massage & utbildning

www.omtanken.eu · 0733-701660
Prästgårdsängen 21
412 71 GÖTEBORG


Vill du ändra något i din prenumeration?
Du kan uppdatera dina inställningar eller avsluta prenumerationen.


This email was sent to <<Din e-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Omtanken - massage & utbildning · Prästgårdsängen 9 · Göteborg 412 71 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp