Copy
Läs Omtankens nyhetsbrev med din webbläsare »

Dags att fira ljusets återkomst!

Idag, den 21:e december, är det midvintersolstånd. Den mörkaste dagen på året men också dagen då energin skiftar och ljuset kommer åter. En alldeles särskilt bra dag för reflektion, meditation och visioner i kontakt med naturen. Vill du fira tillsammans med andra ser jag att det finns många evenemang på nätet bland annat från Glastonbury. 😊
 

Julledig

Jag är på plats tom den 23:e om du vill ha hjälp med någon omtänksam gåva eller kanske en behandling för att städa ut det gamla och välkomna det nya året med kraft och tillit.
Den 24 dec till 6 januari tar jag ledigt.

Julklappsspel?

Jag älskar att slå in paket så med lite förvarning kan du hämta färdiginslagna klappar. Julerbjudanden från MÅ inkluderar favoriter som Face Lotion More, Night Cream More och Hand & Foot care set.

Butikstid tisdag 17-18.30 eller slå en signal och boka den tid som passar dig.
Upptäck MARIA ÅKERBERGs julerbjudanden »
Det är oftast lättast att nå mig via SMS 0733-701660 men numera kan du även boka behandling och köpa presentkort via Boka direkt


Eye Balm från MARIA ÅKERBERG

När det börjar bli kallt och blåsigt har många bekymmer med att ögonen rinner och att tårvätskan skapar irritation. För att skydda den känsliga huden under ögat rekommenderar jag ett lager av närande Eye Balm.


För mig blev 2020 ett år fyllt med egen fortbildning. Jag har passat på att lära mig mer om immunförsvaret, lymfsystemet, Face Reading, aromaterapi, make up och hudvård. Förhoppningsvis blir 2021 ett år då vi kan dela kunskap genom kurser och föreläsningar. Tills det är möjligt fortsätter vi att mötas en och en.

Önskar dig en fröjdefull jul och ett magiskt nytt år!

Facebook
Website


This email was sent to <<Din e-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Omtanken - massage & utbildning · Prästgårdsängen 21 · Göteborg 412 71 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp