Copy
Läs Omtankens nyhetsbrev med din webbläsare »

Nu spirar vårplanerna i kapp med ärtskotten!

Nåja, ärtskott odlar jag på fönsterbrädan hela vintern men de blir frodigare i takt med ljusets återkomst. Ärtskott, groddar, timjante och sömn är mina främsta knep för att hålla immunförsvaret på topp så här i influensatider.

Äntligen föreläsning med Master Face Reader Eva-Marie Janelo 28/4

Som många av er vet är jag full av beundran inför den djupa kunskap som kinesiskt medicin omfattar. Jag använder en bråkdel av akupunkturpunkter och elementlära när jag behandlar med ansiktszonterapi men det finns så mycket mer som vi alla har nytta av i vardagen. 2016 hade jag första gången möjlighet att lyssna när Eva-Marie Janelo berättade om Face Reading. Sedan dess är jag fast. Oerhört spännande att få en inblick i vad ansiktsform, linjer och rynkor berättar om vår hälsa, livssituation och vanor.

Tisdagen den 28 april föreläser Eva-Marie hos mig dels kl 17.30-18.30, dels kl 19-20. Föreläsningen kostar 100 kr. Försäkra dig om en plats genom att swisha Omtanken på 1230295782. Ange vilken tid du vill komma och din mailadress i meddelandet.

Troligen kommer Eva-Marie även att kunna erbjuda ett begränsat antal tider för Readings under onsdagen. Kurs i Göteborg blir det 21-23 november.
Under våren håller Charlotta Lagervall Thunes två av sina uppskattade föreläsningar på Omtanken.
Den första utgår från hennes bok Orkidébarnet och berör ämnen som högkänslighet, skam, själslig smärta, självmedkänsla och övergivenhetskänslor. Nästa fristående föreläsning blir med avstamp i boken Fjärilsdrömmar om sårbarhet, sorg, upprepningstvång och utmattningssyndrom. Om högkänslighet och gränssättning, hopp, kreativitet och om att våga leva helhjärtat.

Datum och boka plats

Orkidébarnet: 1:a april kl 18-20. Boka din plats genom att swisha 250 kronor till Charlotta 123 557 23 59. Skriv ditt namn + omtanken 1 april.

Fjärilsdrömmar: 4:e juni kl 18-20. Boka din plats genom att swisha 250 kronor till Charlotta 123 557 23 59. Skriv ditt namn + omtanken 4 juni.
 

"A life changing process"

För er som vill förkovra er inom Horstmanntekniken blir det kurs i Introductory Horstmann  i Göteborg 4-5 april. Preliminärt kan det bli samma kurs i Stockholm redan 21-22 mars förutsatt att det blir ett tillräckligt stort antal deltagare.
Introductory Horstmann passar alla och kan bidra till ökad rörlighet, smärtlindring och ett större lugn. Ett fint sätt att ta bättre hand om sig själv och sina närmaste.

De som siktar på att bli Horstmannterapeuter eller bara vill fördjupa sig har möjlighet att göra det 17-19 april i Göteborg då jag håller kurserna Ileo-Sacral Release och Arm-Shoulder Release. Läs mer om Horstmanntekniken på https://www.omtanken.eu/horstmann/ 
Boka din plats här »
BUTIKSÖPPET TISDAGAR KL 17-18.30 ELLER VID ÖVERENSKOMMELSE
TELEFONNUMMER 0733-701660
Passa på att fylla på lagret av Ayur Vediskt te eller ta del av fina erbjudanden från MARIA ÅKERBERG

NIC Muskelbehandling

Den 1:a mars hälsar vi Ninnie Ingela Cornéer välkommen till Omtankens lokaler. Ninnie är bland annat massör och har tidigare arbetat på Ullevikliniken. 

Ni kan läsa mer om vad Ninnie erbjuder på NICmuskelbehandling.se
Jag har ytterligare ett samtals/behandlingsrum att hyra ut. Känner du någon samtalscoach, Rosenterapeut eller annan hälsoarbetare som du tror skulle trivas i Omtankens lokaler är jag tacksam om du tipsar. Jag har även utrymme för föreläsningar och kurser. Snart börjar SooMis yoga men här finns utrymme för fler.
Facebook
Website


This email was sent to <<Din e-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Omtanken - massage & utbildning · Prästgårdsängen 9 · Göteborg 412 71 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp