Copy

Seizoen 2021/2022

NIEUWSBRIEF 5 | APRIL

PAAS WEEKEND


Het internationale jeugd rugbytoernooi van de Hilversumse Rugbyclub is terug van weggeweest. Voor de 23ste keer zullen komende zondag, eerste paasdag, de spelers uit Nederland, België en Engeland strijden om de felbegeerde prijzen. 

Dit jaar zijn er ruim vijftig ploegen aanwezig, waaronder een aantal teams van Cas RC. De deelnemende teams zijn verdeeld over zes leeftijdsklassen; van turven van 6 jaar tot de colts van 18 jaar. Van Cas RC doen de turven, de benjamins, de mini's en de junioren mee. 

Volgens de planning beginnen de eerste wedstrijden op Berestein om 10.00 uur en rond de klok van 17.00 uur zullen de scheidsrechters voor de laatste keer fluiten. De entree voor het publiek is gratis. 


WAAR
Rugbyclub Hilversum,
Kininelaantje 7a, Hilversum.

WANNEER
Op 17 April  vanaf 09:30 tot 17:00 uur


 

SUPER 14 CLUB STADE TOULOUSIAN BIJ CAS RC

Spelen zoals de rugbyers van de Super 14 Club Stade Toulousain is nu mogelijk !! 

Op 4,5 en 6 mei is er op de Castricumse rugbyvelden 3 volle dagen de magie van deze topclub te beleven!!

Trainers van Stade Toulousain komen naar Sportpark Wouterland en bieden trainingen aan gebaseerd op het ritme van de gameplay en de bewegingen van het typische spel van de Toulousain.

Onder leiding van niemand minder dan Emile Ntamack, zelf oud speler van het Franse team en vader van de huidige nummer 10 van Frankrijk, zullen de kinderen drie geweldige dagen beleven. 
Geweldig dat dit op CAS RC kan plaatsvinden, we hebben zelfs mooi weer geregeld!!!


SPELREGELAVOND

De grootste fans van onze jeugd teams zijn natuurlijk de ouders. Sta jij ook vol trots langs de lijn jouw zoon of dochter aan te moedigen, maar weet je niet zo goed wat de regels zijn? Of sta je na coronatijd langs de kant van het veld tussen allemaal vreemden die net zo enthousiast als jij het team van jouw kind aanmoedigen? 

Pak dan nu je kans en kom op 11 mei van 18:15 tot 19:30 uur naar de spelregelavond. Deze avond staat in het teken van de spelregels van onze rugbyjeugd en wordt verzorgd door onze ere-klasse ref Stephan Glaser. Onder het genot van een kopje koffie hebben jullie de gelegenheid kennis te maken met andere ouders en betrokkenen bij de jeugd van CAS RC. 

Wees welkom!

SELECTIEDAGEN

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei zijn er weer RRD en girls rugby festival dagen. Heb jij of jouw kind interesse om mee te doen houdt dan goed de appgroepen in de gaten, hierin zal de verdere informatie gecommuniceerd worden. 

Wat we wel alvast kunnen vertellen is:

In mei zijn er weer superleuke Girl Rugby Festivals!

Op verschillende clubs in Nederland worden de Girls Rugby Festivals georganiseerd speciaal voor meiden die spelen bij de Cubs, Junioren en Colts. Er zullen kleine toernooitjes gespeeld worden met meiden van 12 t/m 15 jaar en meiden van 16 tot 18 jaar (dus ook 2e jaars mini-meiden). Het doel is meiden onderling rugby te laten spelen dus alle meiden in deze leeftijdscategorieën zijn uitgenodigd.

Ook hiervoor geld dat meer informatie volgt in de appgroepen van de teams.

Wij zien jou heel graag bij een van deze festivals!! 


FINALES LANDELIJK MINI FESTIVAL

De finales van het Landelijk Mini Festival 23 april beloven een spannende strijd te worden. Deze finales zijn een vervolg op de voorrondes die voor district noord-west in Castricum reeds plaatsgevonden hebben. De drie winnende teams uit ieder district zijn bekend en gaan door naar deze landelijke finales in Roosendaal en Utrecht. De trainers onder leiding van Maarten Snijder hebben een selectie samengesteld die onze club gaat vertegenwoordigen. 

Voor de mini's die niet mee gaan wordt er op dit moment hard gewerkt aan een mooi alternatief toernooi voor deze dag. 

Wij wensen onze mini's allemaal enorm veel plezier en succes de 23e!

 
Wil jij op de hoogte zijn wat er speelt op de club? Check dan de agenda!
Agenda CAS RC
CAS RC
CAS RC
CAS RC
Copyright © 2021 CAS RC Jeugdcommissie, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CAS RC Jeugd · Van Haerlemlaan 29 · CASTRICUM, Noord-Holland 1901 JM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp