Copy
View this email in your browser
Al onze schooljaaragenda's 2020-2021 nu met bijna 50% korting! 

De agenda’s van het huidige schooljaar zijn met flinke korting te bestellen. De Plenda One, XL en Focus bestel je nu voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Heb jij het komende half jaar wat extra hulp nodig om je cijfers wat op te halen? Of wil je meer overzicht over je huiswerk? Of gewoon nieuwsgierig naar de Plenda One, XL of Focus?

Bestel dan snel in onze webshop!

 

Nieuw blog: Waarom het slim is om de Plenda en Magister naast elkaar te gebruiken

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen, is hoe men het beste om kan gaan met Magister of SOM in combinatie met de Plenda. Voor het gemak noemen we in het blog alleen Magister, maar het kan ook elk willekeurig ander leerlingvolgsysteem zijn. 

Lees nu het blog! Wil je een ervaring delen of feedback geven?


Mail Jolanda. 

 

Als school/instituut een grote oplage Plenda's bestellen?

Tot 5 maart is het mogelijk Plenda's te bestellen tegen staffelprijzen. Na 5 maart kunnen uiteraard ook nog Plenda’s besteld worden, maar dan op basis van een offerte (hoger tarief) en zolang de voorraad strekt.

Er kunnen ook weer 8 of 16 extra pagina's met schooleigen gegevens worden toegevoegd. De uiterste datum om de gegevens aan te leveren is 12 februari, zodat we nog even de tijd hebben om de opmaak te verzorgen.


Lees er alles over op de speciale pagina voor scholen & instituten en plaats direct je bestelling. 

 
Website
Facebook
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Plenda, All rights reserved.