Copy
View this email in your browser
Aan de slag met de Plenda!
Hoe werk je met de Plenda?
Huiswerk plannen en organiseren heeft veel voordelen. Maar hoe doe je dat nou, dat plannen en organiseren? Met de Plenda kun je het leren! In deze video nemen we je mee in hoe je met de Plenda werkt. Van de weekoverzichten en het 6 Stappenplan, tot de Vaardighedencirkel en de oefeningen en informatie. Het komt allemaal aan bod.

Je kunt zelfstandig aan de slag en wees gerust; je hoeft écht geen raketgeleerde te zijn!

 
BEKIJK DE VIDEO
Challenge: Wel of niet plannen? That's the question!
Denk jij dat je wel zonder planning kunt? Ben jij ervan overtuigd dat je net zo’n goede resultaten haalt als je op de laatste dag leert voor een toets? Of… ben jij iemand die liever werkt met een planning en al eerder begint met leren? Weet jij zeker dat dát juist betere cijfers oplevert? 

Bewijs welke manier goed werkt en doe de challenge! Wij hebben de challenge voor je klaargezet op het Plenda Prikbord. Bekijk 'm snel! 

 
CHALLENGE BEKIJKEN
Time to plan like a pro: Van €29,90 voor €7,90!
Deze plan-agenda is bedoeld voor volwassenen die overzicht willen houden over hun projecten en to-do’s. Voor kleine zelfstandigen, projectleiders... kortom: mensen die grote of meerdere projecten en taken willen inplannen.

Je kunt nu de Plenda Pro uitproberen tot eind 2022 voor een klein prijsje van €7,90 🔥 Tijd om te beginnen met plannen als een pro!
BEKIJKEN
Website
Facebook
Instagram
LinkedIn
CONTACT
Copyright © 2022 Plenda, All rights reserved.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur
Een e-mail sturen gaat vaak sneller. 

info@plenda.nl
040 3041156

Update je voorkeuren hier of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp